Buna, il poti uita daca iti faci un prieten real care sa fie langa tine sa il poti iubi si sa te iubeasca la randul... tu iubesti o imagine oarecum pentru ca nu l-ai vazut personal si iubirea vine atunci cand cunosti pe cineva si esti langa el...
Draga roxycute98, la varsta ta orice copil viseaza vrute si nevrute, ar fi bine sa iti intre bine in capsorul ala al tau micut ca tot ce zboara nu se mananca si sa lasi ceea ce nu este posibil deoparte, incearca sa intelegi ca ceea ce vrei tu nu prea este posibil si nu te face decat sa visezi cu ochii deschisi si sa-ti faci iluzii in zadar.
Buna!
La varsta ta, inca nu sti ce este iubirea, dragostea.
Ceea ce simti acum (catre orice baiat), deocamdata este doar simpatie.
Stai linsitita, va trece cu timpul; te inteleg perfect, doar am avut si eu varsta ta.
Cine nu visa sa se indragosteasca un star de ea? Eii.doar ca nu e posibil.
Bafta!
Wake up!
Ba exact ca un fan esti indragostita de el, ca altceva nu ai cum, pentru ca nu il cunosti, nu stii ce caracter are, nu stii nimic.Doar cum arata si cum canta. Te-ai indragostit de televizor.
Pff... unde mauit numa"Jonas Brothers" j "Hannah Monatana"
mrg...
pai dupa parerea mea ori esti obsedata de el ori il iubesti ca un fan
ai 11 ani...nu stii ce e dragostea
dar la un lucru sunt sigura:nuh o sa fii cu el niciodata plus ca nu-i roman
pai poti sa nu te my uitzi la videoclipuri cu el, poze, serialu ala dp disney [ma my uit si yoh la desene]
bafta
Eu zic sa faci asa: in primul rand sa stergi toate pozele cu el din calculator(banuiesc ca ai multe, nu?!) si in al doilea rand imbracate frumos, aranjeazate si maine cand te duci al scoala inceraca sa atragia atentia unui coleg(care nu seamana cu jonas ) si nu uita d un zambet dragut asa cu subinteles... exerseaza in oglinda :p si daca nu iti iese cu primul nu ceda zambeste ia altuia, si cu siguranta se va gasi un baiat dragut care sa ti zambeasca ce zici?!
Pff... unde mauit numa"Jonas Brothers" j "Hannah Monatana"
mrg...
pai dupa parerea mea ori esti obsedata de el ori il iubesti ca un fan
ai 11 ani...nu stii ce e dragostea
dar la un lucru sunt sigura:nuh o sa fii cu el niciodata plus ca nu-i roman
pai poti sa nu te my uitzi la videoclipuri cu el, poze, serialu ala dp disney [ma my uit si yoh la desene]
bafta