| forever4you a întrebat:

Sall...sambata se fac doua saptamanii de cand m-am despartit de iubitul meu...
Dar oricum astazi am aflat ca cineva ar vrea sa fie impreuna cu mine, dar so iau cu inceputul, acum vreo doua ore m-a sunat prietena mea ca sa imi spuna sa ne intalnim pentru ca are ceva important sa imi spuna eu i-am spus ca nu pot sa ies iar ea mi-a spus ca imi va zice maine la scoala pentru ca este o veste care nu poate sa mi-a dea la telefon, dar peste doua minute m-a sunat un baiat ca sa imi zica ca un baiat vrea sa fie impreuna cu mine... faza este ca mie imi place de baiatu' asta care vrea sa fie impreuna cu mine dar mai am anumite sentimente pentru fostul'...si nici nu stiu ce sa fac sa acccept sau nu? fundita

Răspuns Câştigător
| candygurl22 a răspuns:

Asa e dupa despartirewinking inca mai ai sentimente pentru el, ca totusi nu poti sa stergi totul cu buretele! dar cred ca va trece(credhappy ) si daca iti place de baiatul asta care vrea sa fie cu tine... ii poti acorda o sansa. happy acum u decizi, cum a zis si Anakatsuwinking stiu ca e greu, da' o scotsi u la capatwinking succcesssss :*

2 răspunsuri:
| alexgogo a răspuns:

Draga Angel.

E super simplu: daca-ti place de fostul, mergi la fostul; daca-ti place petitorul, mergi cu el.

Treaba se complica atunci cand de exemplu mergi cu fostul, il pierzi pe actualul, si fostul in timp ce e cu tine mai e cu inca 3 tipe.

Pana la urma, o sa ajungi sa iti amintesti situatia asta si o sa zambesti.

| Anakatsu a răspuns:

Sunt sentimentele tale tu decizi