| joles a întrebat:

Sall! sand topit dupa o fata si nu stiu daca ea ma place.Mereu imi zice ca ii place parul meu, ma ia in brate uneori, ma baga mereu in seama cand ies cu prietenii pe afara si alalteri cand am primit provocare(la adevar si provocare) sa ma sarut cu ea, a acceptat. Funda pentru. cine ma lamureste!

7 răspunsuri:
| bella221 a răspuns:

Intreab'o cand esti doar cu ea din ce motive a vrut sa te sarute si daca iti spune ca ca te place spune'i si tu adevarul daca "te abureste cu tot felul de scuze" intreab'o daca te place daca te intreaba tu? zi ca da si ea va zice la fel sau la adevar sau provocare intreab'o daca te place. vezi tu cum faci Succes!

| NothingImportant200 a răspuns:

Te place. Daca nu te placea, nu accepta. Gandeste-te si tu. Pana la urma, v-ati sarutat?

| Rebeca_8189 a răspuns:

Eu cred ca te place, dar asteapta sa faci tu primul pas. funda?

| Ştrumf_3960 a răspuns:

E evident ca te place! Doar ca asteapta sa faci tu primul pas. Asa ca nu mai astepta: propune-i sa va combinati si ai sa vezi cat de bine o sa va simtiti. Funda?

| pynnk a răspuns:

Inseamna ca te place :*

| LiveYourLife a răspuns:

Si ei ii place de tine
daca ea a avut atata curaj sa actioneze asa cu tine, tu de ce n-ai avea curaj?
daca tot iti place de ea propune-i sa fiti impreunawinking

| anonimatus a răspuns:

Te plc.rauuuuuuuuu eu sunt fata si stiu imi dai si mie niste raspunsuri la intrebarile mele despre un baiat? cauta pe net anadeto intrebari tpu.plssss
si TE PLC sigurrrrrrrr
te rog da raspunsuri plsss