Dar nu vreau sa ii spun asta asa..direct..mai pe ocolite..sa o fac sa isi de-a ea seama.
Dar nu vreau sa ii spun direct.mai pe ocolite..si nu cred ca va reactiona asa de rau.
Este prea mica.S-ar putea s-o pierzi din cauza asta...
Ba fii mai indraznet popo,ia-o de cur etc., ca sa ajungi sa faci sex trew sa faci pasi de bebelus, duo la tine acasa de mai multe ori si incepe usor usor sa pui mana unde nu trebuie, dar suptil, da vezi nu dupa 3 intalniri la tine, data hai sa facem sex, nu, usor usor.
E normal sa nu iti zica ea prima asta. intreab-o daca vrei sa faceti ceva mai mult. uite-te in ochii ei. ia-o in brate. spune`i ca trebuie sa faceti pasul asta daca va iubiti, etc. daca nu, asta e..va trebui sa te masturbezi in continuuare!
Sincer mie de mi-ar spune prietenul asa ceva i-as da papucii in secunda 2 totul trebuie sa vina de la sine Dar cel mai probabil nu e pregatita sa faca asta deci meci sanse! Daca iubesti o persoana o astepti pana se simte pregatita, nu o fortezi sa faca o alegere
Ia`o cu usurelul...cunoasteti-va mai bine si dezvoltati-va increderea unul fata de altul. Apoi, exista 2 variante: Orii ii spui direct, ori ii dai intalnire intr-un loc dragut(hotel, motel etc) si lasati-va dusi de val.
Happy New Year 2013!
Eu ştiu din experienţă că dacă început să o dezbraci începesă îţi mai dea câteva palme după aceea şi nu se mai întoarce la tine niciodată....Acum cred că depinde şi de temperamentul fetei dar în general nu este pregătită
Cam ar trebui sa vina de la sine.
Pentru o virgina nu este prea bina sa intrebi.
Este un pas mult prea mare pentru ia
Normal singuri intr-o camera (un pahar de ceva nu strica pentru a desmorti sentimentele)
Si de la un simplu sarut poti sa ajungi departe.