| alynut a întrebat:

Sall sunt alyn am 17 ani si am si eu o problema! am o prietena noua are 15 ani si cand fac sex cu ea o doare foarte rau! imi zice ca o am prea mare, fata de fostii eu prieteni! penisul meu are 19cm! e normal? ea imi zice sa mai tai din el laughing acum nu stiu ce sa fac! nu prea am ce face cu ea in pat sad cine e de vina eu sau ea?

17 răspunsuri:
| ColaCola a răspuns:

Mai fratilor, nu are deloc legatura ca TU o ai prea mare iar EA e prea mica.Pe bune acum.Cum a-ti explica faptul ca unele copchile de 13 ani fac copchii cu niste namile de la 30 in sus, acolo e placere, nu durere.
Prietena ta are ceva probleme cu sistemul reproducator.Ar trebui sa o duci la un ginecolog, eu am 17 ani si iubitul meu 19 si tot ma doare si stii de ce, pentru ca o rana pe col si ma ustura cand o fac cu prezervativ pentru ca am descoperit ca sunt alergica la latex, de aceea iau anticonceptionale.

| alone a răspuns:

Singura solutie e abstinenta sad e inca destul d mica mai ai si u rabdare cu ea daca o iubesti intre timp poate incercati sex-ul oral :X e o idee asa nu mai simte durere...

| ChioruL14 a răspuns:

Te cheama alyn, cu y? in primul rand nici nu cred ca ai gagica iar in al 2-la daca tu o ai de 19, eu o am de 22...si ia ghici, nu o am de 22.

| Ramo_9946 a răspuns:

Nu cred ca e faza"o am prea mare"laughingci poate are himen elastic sau pur si simplu e tanara, si inca se dezvolta organismulhappy

| shoBy1 a răspuns:

Tu esti prea prosthappy

Răspuns utilizator avertizat
| alynut explică:

Da ma cheama alyn cu y zavragiu alyn marian! pai de cat o ai ma? de 25? eu mai am putin si fac 18 ani! am 1, 78m inaltime. si am prietena. dar daca pe tine te cheama chiorul la ce sa ma mai astept de la tine

| Miriam55 a răspuns (pentru alynut):

Suge-ti-o singur ca Marilyn Manson.O sa-ti placa.

| NANANAHehh a răspuns (pentru Miriam55):

E fata sau b. marilyn manson nuarata de genul fem nici de genul masc?

| Miriam55 a răspuns (pentru NANANAHehh):

Ce ma? stii sa scrii romaneste, te rog?

E fata sau baiat marilyn manson nu arata nici de genul masculin nici de genul feminin-ara te neutru...deci ce rasa e?

| Miriam55 a răspuns (pentru NANANAHehh):

Este barbat.Are organe genitale barbatesti si nu exista persoane ''neutre'' din punct de vedere al sexului.

Are fata de neutrurolling on the floor

| fishix a răspuns:

Salut, nu ma cheama fishix, ci Bogdan!laughingam 21 de ani si vreau sa mentionez k in vara tot tragea una mica de mine sa facem sex. am incercat s`o evit vreo 2 saptamani dar pana la urma m`a prins intr-un moment aiurea si am acceptat. si ea se tot vaita ca o doare si pana mea.nu cred ca din cauza penisului meu, ci din cauza ei k e prea mica. tipa are 15 ani.

| Raswannn a răspuns (pentru fishix):

Aveti grija fratilor, ca e caz de puscarie asta!

Nu va mai laudati ca faceti sex cu copile, ca nu se stie niciodata...

Bafta!

| Raswannn a răspuns:

Frate, la 15 ani, ai vrea sa nu o doara? Totusi e inca in dezvoltare organismul ei! Nu prea ai ce sa faci happy

Bafta

| IMioara a răspuns:

Poate ca nu este destul de excitata. Atunci cand se produce excitatia vaginul se umezeste permitand si penisului sa intre usor si fara durere, una la mana. A doua la mana. mai asteapta un pic pentru ca nu e destul de coapta si nici tu de altfel ca sa intretineti relatii sexuale satisfacatoare.