Mai fratilor, nu are deloc legatura ca TU o ai prea mare iar EA e prea mica.Pe bune acum.Cum a-ti explica faptul ca unele copchile de 13 ani fac copchii cu niste namile de la 30 in sus, acolo e placere, nu durere.
Prietena ta are ceva probleme cu sistemul reproducator.Ar trebui sa o duci la un ginecolog, eu am 17 ani si iubitul meu 19 si tot ma doare si stii de ce, pentru ca o rana pe col si ma ustura cand o fac cu prezervativ pentru ca am descoperit ca sunt alergica la latex, de aceea iau anticonceptionale.
Singura solutie e abstinenta e inca destul d mica mai ai si u rabdare cu ea daca o iubesti intre timp poate incercati sex-ul oral :X e o idee asa nu mai simte durere...
Te cheama alyn, cu y? in primul rand nici nu cred ca ai gagica iar in al 2-la daca tu o ai de 19, eu o am de 22...si ia ghici, nu o am de 22.
Nu cred ca e faza"o am prea mare"ci poate are himen elastic sau pur si simplu e tanara, si inca se dezvolta organismul
Da ma cheama alyn cu y zavragiu alyn marian! pai de cat o ai ma? de 25? eu mai am putin si fac 18 ani! am 1, 78m inaltime. si am prietena. dar daca pe tine te cheama chiorul la ce sa ma mai astept de la tine
E fata sau b. marilyn manson nuarata de genul fem nici de genul masc?
Ce ma? stii sa scrii romaneste, te rog?
E fata sau baiat marilyn manson nu arata nici de genul masculin nici de genul feminin-ara te neutru...deci ce rasa e?
Este barbat.Are organe genitale barbatesti si nu exista persoane ''neutre'' din punct de vedere al sexului.
Are fata de neutru
Salut, nu ma cheama fishix, ci Bogdan!am 21 de ani si vreau sa mentionez k in vara tot tragea una mica de mine sa facem sex. am incercat s`o evit vreo 2 saptamani dar pana la urma m`a prins intr-un moment aiurea si am acceptat. si ea se tot vaita ca o doare si pana mea.nu cred ca din cauza penisului meu, ci din cauza ei k e prea mica. tipa are 15 ani.
Frate, la 15 ani, ai vrea sa nu o doara? Totusi e inca in dezvoltare organismul ei! Nu prea ai ce sa faci
Bafta
Poate ca nu este destul de excitata. Atunci cand se produce excitatia vaginul se umezeste permitand si penisului sa intre usor si fara durere, una la mana. A doua la mana. mai asteapta un pic pentru ca nu e destul de coapta si nici tu de altfel ca sa intretineti relatii sexuale satisfacatoare.