| Anonim_1434 a întrebat:

Sall sunt cu o fata de vreo 3 luni in timpul relatiei au aparut vreo 5 fete care ma placeau chiar am iejit cu una in parca .inconstient.sa km supi. her friends iau spus ca sa se desparta de mine dar nu a putut. acum nu stiu ce lea facut dar sunt ca niste catelusi acele 5 fete acum o ora am aflat de la o prietena ca cea mai buna prietena a iubitei mele ma place (ele se cunosc de la 6-7 ani )ea a spus ca nu va lasa nici o fata sa fie cu mine atat timp cat o iubesc si o iubesc si nu vrea sa fiu cu nici o alta fata dar ma enerveaza multi au incercat sa ne desparta dar nu au reusit.

4 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Ai cam facut o prostie, pot zice ca ai inselat-o atata timp cat voi aveti o relatie si tu ieseai cu alta in parc happy
dar daca totusi o iubesti e bine ca nu -s-a despartit de tine
prietena ei e cam nesimtita big grin inteleg ca te place, dar totusi e prietena cu iubita ta de 6-7 ani, putea sa nu se amestece si ea si sa incerce sa se reorienteze tongue
nu prea am inteles care era intrebarea confusedoricum daca prietena ta nu s-a despartit de tine,, chiar daca ai iesit cu alta in parc eu zic ca tine mult la tine si sa nu desparti de ea happy si persoane care vor sa va desparta o sa fie tot timpul happy

| Miha1308 a răspuns:

Mda, cam complicata treaba.eu ti-as spune sa te dedici doar iubitei tale daca spui ca o iubesti.

| tyly a răspuns:

Intrebarea? care e intrebarea?

| Creatza_4434 a răspuns:

Foarte bine ca nu au reusit sa va desparta.Asta datorita voua. Daca o iubesti nu renunta la ea pentru nimic in lume.Lumea e foarte invidioasa.Si referitor la prietena prietenei tale... urat din partea ei.Chestile astea nu se fac...Nu pot decat sa iti urez mult noroc si multa tarie pentru a infrunta lumea. take carewinking