Pai esti destul de mare si parinti tai nu ar trebui sa te trateze ca pe un copil de 6 ani si daca tu vrei sa te tunzi atunci tunde-te :p Parul creste la loc :-J
Si eu am facut prostia sa ma tund bob dupa ce am fost tunsa in scari,filata.mi-a parut foarte rau, in plu ca ceilalti se amuzau pe seama parului meu.
Sincer e parul tau, e alegerea ta.trebuie sa fii foarte decisa cand vrei sa te tunzi sa nu-ti para rau.
Pai sincer.si eu am facut prostia sa ma tund foarte scurt...cand aveam un par lung aproape pana la fun si apoi cand m-am uitat in oglunda am inceput sa plang si sa spun ca imi vreau parul inapoi.e decizia ta daca vrei sa iti schimbi cuafura.insa trebuie sa fi decisa de ce vrei sa iti faci.si cel mai important e ca apoi sa nu iti para rau
Off.Andruska asa zice si mama si eu nu stiu ce sa fac.el o sa creasca stiu dar o sa creasca ff greu, nu stiu eu nu pot sa iau decizii! si parintii nu ma ajuta deloc
Nu ai de ce sa iti para rau! parul creste in continuu.si aveam parul aproape de fund si m-am tuns gen ema watson, si imi place foarte mult.si in lagatura cu parintii tai:nu au de ce sa nu te lase. e decizia ta, parul tau, infatisarea ta.:*:*
Bananacantareata87 întreabă: