anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall...sunt foarte trista deoarece nu mai stiu nimic de prietenul meu de cateva zile telf il are inchis pe net nu a mai intrat nu mi-a mai dat niciun semn de viata de vreo cateva zile... si nu stiu ce concluzii sa mai imi fac credeti ca nu isi mai doreste aceasta relatie? crying acum cateva zile m-a sunat o fata care am discutat doar o data cu ea si de obicei se strang multi prieteni pe strada ei printre ei se afla si prietenul meu iar ea ma tot intreaba detalii despre el si nu am vrut sa ii mai spun nimic a doua zi ea a pus niste baieti sa imi spuna sa nu mai sun pe nr prietenului meu si imi vb urat oare o fi cv intre ei?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Stai liniștită că nu a murit, ăștia ca el nu se pierd. Și-a cam bătut joc de tine...și aia și mai ales el. Ieși afară și arată.le că puțin îți pasă, ei ar trebui să se simtă ciudat pentru ce au făcut, nu tu.
Dacă plângi pentru el meriți bătaie. E un prost, nu pune suflet.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il mai numesti prieten? Daca te-a pacalit doar ca sa faca sex cu tine iar tu esti minora ar cam fi ceva de facut, asta asa ca sa-ti bati si tu joc de elwinking

| gyoo66 a răspuns:

Eu cred ca nu isi mai doreste relatia... aveti alte concluziiii?

| igrek a răspuns (pentru gyoo66):

Ăla a fost un fel de :s-a terminat, dar n-am ***** să-ți zic în față. ..lasă-l dacă sa băgat cu alta...nu te merita.