anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

>Sallsunt o fata de 14 ani (in clasa a7-a ) si as vrea sa stiu daca varsta mea e bine pentru aami incept viata sexuala?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa faci cand simtihappy
Eu am 14 ani la fel ca tine si nu mai sunt virgina asa ca faci cum simtibig hug
sper ca te-am ajutat cu ceva

26 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Fato esti prea mica pentru asta lasa naiba asta nu te mai gandi la prostii.ca ai tot timpul inainte si de asta

| evoke a răspuns:

Cu sigurantza nustraight face
Esti prea micatongue
Sunt si ff multe riscuri daca iti incepi viata sexuala la o varsta frageda.
Corpu tau este in dezvoltare etc etctongue
Eu am 16 ani si nu mi-am inceputohee hee In schimb ce alte fete de la mine din cls sunt satule de sex

| gheorghita a răspuns:

Nu e bine! De ce nu mai astepti? Ai doar 14 ani. Inteleg ca sunt hormonii dar gandeste-te ca ai o viata inainte si ai toata viata sa iti incepi viata sexuala nu te grabi. ai sa vezi ca nu ai sa regreti daca mai astepti

| zuzulici a răspuns:

Hmmmm... 14 ani cam mica de c enu astepti u macar ink 2 ani, in caz ca ti-ai gasit dragostea si chiar vrei lucrul asta nu e nici o problema dar eu zic ca acum nimic nu merita chestia asta, e un efort mik s amai astepti, stiu tentatiile sunt mari dar gandeste-te bine inainte sa muti piesele:*

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Nu este o varsta potrivita.La 14 ani nu esti pregatita nici fizic si presupun ca nici psihic. Cel mai bine e sa mai astepti macar pana la 17 ani, si atunci sa o incepi daca iubesti cu adevarat si ai o relatie serioasa.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Pai varsta ta nu "e bine" pentru a-ti incepe viata sexuala.
Esti cam mica, unde te grabesti?
Asteapta sa ai un organism bine dezvoltat, macar pana pe la 18 ani, pentru ca mai apoi sa nu fii gresit si sa te alegi stiu eu cu ce cancer de col uterin sau alte minunatii.
Daca o sa o faci acum, mai tarziu iti vei dorii sa nu fii facut acest pas atat de devreme.
Apoi gandeste-te la tine, ca fata, merita sa-ti daruiesti trupul primului venit?
Numai bine!

| no name_5407 a răspuns:

Draga mea ai tot viitorul inainte, lasa lucrurile sa se intample la vremea lor si nu le grabi pentru ca mai apoi vei fi dezamagita.la cei 14 ani ep care tu ii ai nu trebuie sa te gandesti de viata sexuala, trebuie sa te dezvolti si sa fi sigura de decizie. un lucru important e sa nu iti pese de ce spun restul feteleor despre sex, iar daca cumva ai un prieten care iti propune chestia asta, gandeste-o bine, inceperea unei relatii sexuale presupune o serie de schimbarii emotionale cat si fizice.pentru o siguranta mai buna vorbeste cu o perosana mai mare decat tine(mama, verisoara, matusa, sau chiar psiholog)ele te pot ajuta mai bine... sfatul meu e sa nu grabesti lucrurile si sa lasi toate sa se intample la timpul lor, iar pentru o relatie sexuala la 14 ani nu este timpul.succes

| tyana a răspuns:

Nu e bine! Chiar deloc.In primul rand tu esti un copil cum sa iti incepi viata sexuala asa de mica? Ce stii tu despre protectie, despre sarcini nedorite, despre boli cu transmitere sexuala? In primul rand tu inca mai cresti, organele tale sexuale nu s-au dezvoltat suficient! Mai copii lasati prostiile si traiti-va copilaria ca o sa aveti timp de sex macar dupa 18 ani daca nu 20!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Viața sexuală o începi după 18-20 de ani, nu de la 14 ani.
Documentează-te în ce constă viața sexuală, cu bune și cu rele!
Școala trebuie să fie pe primul loc, băieții trebuie să mai aștepte.
Pa, pa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cel mai bine ar fi întâi de toate să înveţi limba română.
"Salut! Sunt o fată de 14 ani (în clasa a VII-a) şi aş vrea să ştiu dacă la vârsta mea ar fi bine să îmi încep viaţa sexauală?" - cam aşa ar suna cât de cât corect în limba română întrebarea ta. Seamănă?!

Sfatul meu este să nu îţi începi viaţa sexuală încă. Eşti doar un copil.

Succes la şcoală.

Post Scriptum: Dacă ai o relaţie frumoasă cu prietenul tău, mai aşteaptă în jur de 2 ani.

| wikisor a răspuns:

Eu consider ca, ar trebui sa te lovesti de anumite chestii ca sa le regreti si alta data sa nu le mai faci ca sa suferiwinkingwinking Tocmai de aceea iti las cale libera sa alegi singura.

Din partea mea iti pot spune ca nu este bine sa faci acest lucru deoarece nu esti inca dezvoltata, organismul tau nu este dezvoltat pentru o penetrare. of gad nu va invata asa ceva la dirigentie?
Sincer diriginta noastra vorbeste cu noi ca si o prietena.
Mult succes! Dupa cum am mai spus alegerile iti apartin:*:*:*

| babygyrl a răspuns:

Depinde daca tu esti pregatita si daca iti doresti. Si eu am tot 14 ani adica 15 anul asta dar nu as incerca inca.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti la varsta la care inceperea vietii sexuale este foarte periculoasa din punct de vedere medical. In primul rand, vei avea risc de aproape 10 ori mai mare de a face cancer de col uterin decat o fata care isi incepe viata sexuala in mod normal, dupa 17 ani si jumatate.
In al doilea rand, trebuie sa stii ca nu exista metoda de contraceptie 100% sigura, asa ca inceperea veitii sexuale reprezinta un risc permanent de sarcina. La varsta ta, nu ti se poate face avort, cel putin nu in Romania. Asa ca te vei vedea obligata sa porti sarcina si sa nasti copilul, chiar daca e posibil chiar sa mori in cursul sarcinii, nasterii sau lauziei.

| Anecherry a răspuns:

Nu credhappy

| Anemona a răspuns:

Uite sunt de aceeasi varsta cu tine.si chair nu vreau sa te superi ca iti zic.nu o zic cu rautate. da esti nebuna?laughing))frate ai 14 ani.mai asteapta ca nu s-a terminat viata... mie nici nu mi-ar trece prin cap asa ceva

| vdfer a răspuns:

E perfecta ...mami si tati tau stiu ce ai tu de gand? ia sa le zici si lor ...sa vezi daca o sa mai ai internet

| analia_6778 a răspuns:

Stai linistita fetito eu am 16 ani si nu ma gandesc la asta ce vrei sa iti strici tot viitorul

| eugem35 a răspuns:

Nu nu nu nu nu nu. mai asteapt si tu putin 2, 3 ani

| Iubesc Limonada a răspuns:

Esti prea mica iar inceperea vietii sexuale la o varsta asa frageda produce leziuni semicanceroase in zona vaginalahappy

| xandra_3994 a răspuns:

In clasa 7 vrei sa iti incepi viata sexualalaughingrolling on the floordoamne fata hai mai astepta ca nu pierzi nimic, macar pana la 15-16, ca sa nu zic 17 ani ca pana atunci o sa ti se para o vesnicielaughingrolling on the floor

| xandra_3994 a răspuns:

A da si invata intai sa scriibatting eyelashesca nu prea se intelegewinkingnu te gandi la prostii:-J

| gagica a răspuns:

Nu categoric NU esti inca micaaaaaa

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Nu.IN NICIUN CAZ! uite, eu am 23 de ani si nici acum nu mi-am inceput viata sexuala. unde te grabesti? trebuie sa prinzi trenul la Bucuresti? incepe-o pe la 20 de ani macar.

| cristy_6727 a răspuns:

O sa regreti pe viitor...

| Nu conteaza a răspuns:

Dne la 14 ani?straight face u n-ai cf?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce aveti voi cu fata daca ea crede ca vrea sa ma contacteze