anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall sunt prietena fetei care are contul...deci acum 2 saptamani am cunoscut un tip super dragut, de fapt eram in confa pe skype si s-a oferit sa ma ajute cu webul pentru ca nu imi mergea, dupa asta mi-a dat add si am tot vorbit una alta...de cand mi-a dat prima data web ma atras foarte mult si eu pe el, e frumos pot vorbii cu el orice arata bine etc si pe langa astea e model. Alaltaieri i-am propus ca daca vrea sa ne cunoastem si live poate sa vina la mine deoarece locuiesc singura ai mei sunt plecati in Anglia. Credeti ca e bine ce am facut sa il invit la mine sau mai astept ceva timp, imi place foarte mult de el si nu mi se pare deloc bad boy, ce spuneti?

P.S.are 21 de ani eu 22

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Amandoi sunteti majori si traiti intro tara libera in care se poate admite ce putin teoretic ca nu ar trebui sa existe motive de teama/ingrijorare ca 2 persoane tinere si educate sa se intalneasca in particular.Succes.

| sofisis a răspuns:

E putin cam devreme sincer. Dupa 2 saptamani sa il inviti la tine acasa.
Ma rog.
Oricum daca vine, ti-e clar ca e vorba doar de sex la mijloc da? Adica sper ca nu il inviti in ideea ca se va indragosti iremediabil de tine si veti traii fericiti pana la adanci batraneti.

| Oana92 a răspuns:

L-ai cunoscut in mediul virtual si il inviti acasa cand esti singura? Esti incredibil de naiva...

Poate sunt eu nebuna, dar tu ai idee cam cati psihopati au conturi pe tot felul de retele de socializare? Si cam cate fete ajung violate/batute/jefuite/vandute pentru ca au avut incredere in necunoscuti?