Fetele sunt tare indecise.se despart de un baiat pentru ca nu i-a convenit nu stiu ce. dupa o perioada il gasesc iar atractiv, iar cauta impacare. apoi isi amintesc de ce s-au despartit. apoi regreta iar ca nu mai sunt impreuna.vezi si tu cum merge treaba. dar daca tu ai fost cel parasit de doua ori, merita sa suferi si a treia oara?
Daca te-a sunat inseamna ca vrea sa va impacati. Dar acest du-te vino nu prea e benefic. Ar trebui sa dati cartile pe fata. Comparati lucrurile bune si cele rele din situatia asta si hotarati - va. Ori impreuna, ori nu. E cel mai bine sa stabiliti daca e mai bine sa fiti doar prieteni sau iubiti. Si dupa actionati in consecinta.
In mod sigur te vei impaca daca telefonul a venit din partea ei.Probabil veti petrece revelionul impreuna.
Eu zic s-o dai dracului ca se joaca cu sentimentele tale
Asta e genu de fata " Vine si Pleaca"
De impacat. da va impacati.probabil o sa petreceti cateva zile. o saptamana. 2... si cam atat.pentru ca din cate vad nu prea merge relatia asta
Exista si posibilitatea ca acea fata.doar sa se joace cu tine.depinde cat de mult.sau daca a tinut la tine in alea 3-4 luni de care vorbesti si motivul pentru care v ato despartit
drept pentru care ea ar vrea intr un fel sa se joace cu tine.sau chiar sa se razbune...
Din moment ce te-a sunat si ati vorbit atat cred ca inca e o sansa.Mai ales ca te-a invitat la ea.Eu zic ca o sa va impacati.
Daca te iubeste da! eu am fost in sit asta ne'am desp de vreo 3 ori pana acu in 2 ani jum acum santem iar impreuna.nu stiu ce sa zic dar am fost ambii de acord sa ne mai dam o sansa. sper de data asta sa nu ne mai ciondanim asa din arice1succes si tie
Bananacantareata87 întreabă: