| fsdfsd a întrebat:

Sall, sunt tare curios sa aflu un raspuns de la voi
Acum un an am stat cu o persoana 3-4 luni ne-am despartit dar am ramas amici, in noiembrie ne-am impacat am mai stat km 3 saptamani cu ea si ne-am desparit, acum 4 seri m-a sunat si am vorbit cateva ore buna la telefon, acum doua seri ma invitat la ea, vreau sa stiu, mai am vreo sansa sa ma impac cu ea din nou?
va pup

Răspuns Câştigător
| shalimar a răspuns:

Fetele sunt tare indecise.se despart de un baiat pentru ca nu i-a convenit nu stiu ce. dupa o perioada il gasesc iar atractiv, iar cauta impacare. apoi isi amintesc de ce s-au despartit. apoi regreta iar ca nu mai sunt impreuna.vezi si tu cum merge treaba. dar daca tu ai fost cel parasit de doua ori, merita sa suferi si a treia oara?

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Daca te-a sunat inseamna ca vrea sa va impacati. Dar acest du-te vino nu prea e benefic. Ar trebui sa dati cartile pe fata. Comparati lucrurile bune si cele rele din situatia asta si hotarati - va. Ori impreuna, ori nu. E cel mai bine sa stabiliti daca e mai bine sa fiti doar prieteni sau iubiti. Si dupa actionati in consecinta.

| moonY a răspuns:

n'are cu cine sa faca revelionu', d'aia te'a sunat

mira
| mira a răspuns:

In mod sigur te vei impaca daca telefonul a venit din partea ei.Probabil veti petrece revelionul impreuna.

| Ea.e. a răspuns:

Eu zic s-o dai dracului ca se joaca cu sentimentele tale tongue
Asta e genu de fata " Vine si Pleaca" tongue

| georgiana37 a răspuns:

Daca ea tea punat poate poate vei mai avea vreo sansa

| eek a răspuns:

De impacat. da va impacati.probabil o sa petreceti cateva zile. o saptamana. 2... si cam atat.pentru ca din cate vad nu prea merge relatia asta

| eek a răspuns:

Exista si posibilitatea ca acea fata.doar sa se joace cu tine.depinde cat de mult.sau daca a tinut la tine in alea 3-4 luni de care vorbesti si motivul pentru care v ato despartit
drept pentru care ea ar vrea intr un fel sa se joace cu tine.sau chiar sa se razbune...

| jjijnbbhfsrt a răspuns:

Din moment ce te-a sunat si ati vorbit atat cred ca inca e o sansa.Mai ales ca te-a invitat la ea.Eu zic ca o sa va impacati.

| sweety_9492 a răspuns:

Daca te iubeste da! eu am fost in sit asta ne'am desp de vreo 3 ori pana acu in 2 ani jum acum santem iar impreuna.nu stiu ce sa zic dar am fost ambii de acord sa ne mai dam o sansa. sper de data asta sa nu ne mai ciondanim asa din arice1winkingsucces si tie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa va impacati probabil de asta te chemat la ea, dar intrebarea e ca tine la tine poate vrea sa va impacati pentru cateva zile atat si atunci ce rost are?