| RoxanaCher a întrebat:

Sall! Tocmai acum m-am intors din tabara, si am intalnit un baiat foarte dragut.Este mai mare decst mine cu 2 ani! Eu pentru ca sunt timida nu prea am vorbit cu el.Prietena mea(care ii place si ei de el)s- a jucat cu el(tenis, fotbal, etc.). Eu am stat si m-am uitat si nu m-a bagat in seama de niciun fel.Ciudat este ca inainte(cand am ajuns in tabara)imi place de un alt baiat si de el nu-mi placea de niciun fel.Cand am fost la un muzeu ma tineam dupa baiatul care-mi placea atunci si pentru ca ei doi erau prieteni ma tineam si dupa baiatul de care imi place acum.Am intrat intr-un lift si baiatul de care imi place acum spunea ca ii e frica si a zis sa-l i-au in brate.Eu am zis 'ce copil...'. Si dupa ce a inceput sa-mi placa de el(mie cand imi place un baiat ma uit la el foarte intens)nu a mai vorbit cu mine decat cand avea nevoie de ceva si se uita din cand in cand la mine. Fetele cu care am stat in camera m-au facut sa recunosc ca-mi place de el.Am facut rost de id-ul lui(nu de la el)si ma gandeam sa vb cu el pe mess si sa-i spun ca-l plac etc. pentru. ca imi este mai usor.La intoarcere in autocar un baiat mai mic a aflat ca imi place de acel baiat si a strigat in gura mare. El a intrebat cine este acea fata care il place si tot autocarul a aratat spre mine. M-am simtit foarte prost si nu m-am mai uitat la el.Prietena mea l-a adus in fata mea si i-a zis ca-l plac. El a zis foarte grabit 'eu nu'. Si m-am suparat foarte rau si le-am zis prietenelor mele ca nu-l mai plac.Am incercat sa-mi scot ideea ca as putea avea o sansa cu el(nu pentru. ce a raspuns el, ci pentru. ca mi se pare pre mare diferenta de varsta). Iar cand am plecat la masina m-am uitat in spate si era langa autocar si nu am putut sa mi-l mai scot din cap.Deci ce ziceti ma place? Daca da, ce as putea sa fac? Va rog ajutati-ma!

1 răspuns:
| KostikaFaraFriKa a răspuns:

Fii atenta fata cu care m-am combinat are aceeasi poveste si eu am facut la fel... Daca a zis! nuuu(Gen:Ai mama? Nu doamne...cum sa am mama) te place. daca a zis nu rautacios sau a ras inseamna ca nu te place ccum ti-a zis? Imi dai fundita te rog frumospuppy dog eyes