| andreirobert15 a întrebat:

acum 1 luna am cunoscut o fata prin intermediul unei prietene, totul bine si frumos, ne-am vazut de cateva ori dupa care mi-a zis ca nu vrea sa ne mai vedem pentru ca ea nu ma place!
de atunci nu am mai vorbit, au trecut vreo 2 saptamani si acum am inceput sa vorbesc cu o alta fata dar chiar cand trebuia sa ies cu ea mi-a zis " te rog, nu iesi cu ea " eu am intrebat-o de ce, si ea nu vroia sa imi raspunda dar pana la urma mi-a raspuns si mi-a zis " ma deranjeaza " eu am intrebat-o de ce si ea " pentru ca incepi sa imi placi "
si eu acum nu mai inteleg nimic, ce sa fac?
ajutati-ma!
funda!

9 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Eu zic sa te gandesti bine ce vrei, daca te intorci la ceea dinainte e posibil sa te lase pana la urma, dar ii si posibil sa te vrea cu adevarat sau poate ar putea doar sa urasca pe ceea cu care vrei sa iesi si ii pur si simplu geloasa. Sau daca nu o mai vrei poti sa te intalnesti cu ceea noua si sa vezi ce poate fii. Ii alegerea ta, acum le cunosti pe amandoua cat de cat, dar trebuie sa te gandesti si la ce se poate intampla inainte ca sa i-ei o decizie. Ii alegerea ta daca decizi sa ii mai dai o sansa, depinde cat de mult iti place, si cat de mult vrei sa iesi si cu ceea actuala. Oricum in orice caz tot timpul poti sa gasesti pe alta in caz ca se intampla orice cu decizia pe care o i-ei, sa nu uiti asta. Sper sa te ajutewinking.

| stef87 a răspuns:

Asa sunt fetele de multe ori. Initial iti dau aripi, apoi ti le taie din senin cu niste argumente aiurea... apoi te trasnesc ca sunt iar doritoare de ceva cu tine.
Eu personal nu vad sa merite ceva o asemenea persoana neserioasa. Daca vrei ceva stabil de la cineva, nu mai exista taboo-uri, prin urmare comunicarea devine libera, sincera: te plac, puti - du-te si spala-te, vreau aia etc. Daca nu e sinceritate ( ci joaca de-a azi imi placi, maine nu, ca sunt plictisita), nici tu nu vei fi sincer, iti va sta adevarul in gat.
Ce iti recomand sa faci e sa ai discutii cat mai clare cu ea, sa te lamuresti si sa lamureasca si ea: ori la bal ori la spital; nu esti obiect sa-l tina in vitrina! Pe de alta parte, o ieseala cu alta tipa nu inseamna automat cuplare (zic si eu, acu stiu destui idioti care baga capu inainte asa), deci ai putea cunoaste si tipa cealalta. Vei stii tu pe cine sa alegi si cum sa actionezi fara sa inseli.

| FemeiaPisică a răspuns:

Alegi una dintre ele, dar nu pe amândouă.

| SkyPilot a răspuns:

Iesi cu ea. Celeilalte ii spui ca deocamdata nu ai un motiv sa n-o faci.

| andreiul78 a răspuns:

Nu te mai complica. Te comporti ca o fetita ingrijorata care nu stie ce sa faca. Fa ce simti. Analizeaza situatia, vezi pentru care ai vrea sa "lupti" si aia e. Lor le place drama big grin si asta incearca sa faca si acum
Bafta!

| FearIsALiar a răspuns:

Trebuie sa te bagi daca m-ai inteles.Incet, finut, galant.Nu cu taranoaia direct sa-i bagi limba pe gat.O inviti la o plimbare in parc si poti incerca sa-i iei mana in palma ta.
Fata te vrea si are si tupeu.Succes.

| stef87 a răspuns (pentru FearIsALiar):

Adica a fost galant cat timp nu a comunicat deloc cu ea? hai ca aveti o logica in voi...

| FearIsALiar a răspuns (pentru stef87):

Daca ai citi mai bine ti-ai da seama ca a comunicat cu ea.Cum a stiut ea ca el va iesi cu cealalta? Chiar am o logica in mine.

| stef87 a răspuns (pentru FearIsALiar):

DE ATUNCI NU A MAI VORBIT CU EA, ESTI CHIOR?