| volum a întrebat:

acum 2-3 saptamani am fost cu o fata timp de 3 luni pentru care am luptat timp de 8 luni sa o cuceresc si cat timp am fost cu ea eu simteam mereu ca ma minte si de vreo 5 ori am si prins-o ca incerca sa ma minta, iar pe la sfarsitul relatiei ea mi-a spus ca vrea sa luam o pauza si eu evident ca i-am dat-o de tot si mi-a zis ca vrea sa fie singura, dar dupa 3-4 zile deja avea pe cinvea si am facut-o oribila si acum nu ma mai iarta. voi ce-mi spuneti sa-i fac viata in asa fel inca sa stie si ea prin ce suferinta am trecut si eu sau sa merg eu mai departe? sa-mi fac alt drum departe de ea?

4 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Fii destept! nu te mai umili in fata ei aratand ca suferi, dimpotriva, fii happy si cum pamantul este greu cu fete, acum cu o experienta in plus vei stii ce persoane sa eviti de acum incolo.
Cherchez la femme! happy

neluL
| neluL a răspuns:

Daca iti spune o fata(@evenso) sa fi destept atunci FI DESTEPT! Vezi de viata ta inainte si nu uita ca ignoranta doare cel mai rau.

| mariumarius a răspuns:

Uito si mergi mai departe "lac sa fie ca broaste sunt destule", asa ca las-o, sper sa te fi ajutat

| neutrino a răspuns:

Ce treaba mai ai cu ea? Gata s-a terminat, mergi pe drumul tau fara sa mai tii seama de ea.