Ar trebui doar sa-i dai de inteles ca o iuebsti mult, insa nu o poti ierta, astfel o faci sa se simta prost, si usor va incepe sa-i para rau. Poate chiar va incepe sa-si dea seama ca tine la tine, apoi vezi tu mai departe daca mai tineti legatura
eu daca asi fi in locul lau nu ma-si impaca cu ea deoarece in primul rand s-a despartit de tine pentru altul si in al doilea rand ptc te trateaza ca ''a treia roata'' vede ca cu celalat nu a mers se intoarce la tine sper ca te-am ajutat imi dau fundita? ...sau macar un vot?
Pai.mi se pare mie ca se intoarce la tine doar pentru ca nu a mers cu celalalt baiat si nu mi se pare ok sa se poarte asa cu tine, nu este corect. Decizia iti apartine, dar daca te impaci cu ea, trebuie sa fii atent, circumspect. Daca se repeta istoria peste o anumita perioada de timp, cand ea poate cunoaste un alt baiat?!
Simplu nu ce dragoste e asta eu cred ca e una ca toate fetele:aspect si bani 50-50.
Eu zic sa stai linistit deoarece ea te-a tratat ca o roata de rezerva si nu prea are rost sa te impaci cu ea pentru ca se poate intampla la fel si pe viitor.
Iti spun sincer ca as face la fel ca ea, dar in locul tau as refuzao ( adica depinde daca e frumoasa sau >:p )in orice caz sa nu o accepti inapoi sper ca te-am ajutat si cred ca si tu m-ai ajutat mersi
Si eu am patit asa. eu zic sa te impaci cu ea dar sa ai mare grija sa nu iti faca iar asta.