| andreirobert15 a întrebat:

acum 4 luni am cunoscut o fata, in prima luna mergea totul bine si era totl frumos, adica ieseam de vreo 2 ori la saptamana. la a 4-a intalnire am incercat sa o sarut dar m-a refuzat. faza e ca de atunci nu am mai iesit, adica am mai vorbit dar pe internet. fata mi-a zis clar " EU NU TE PLAC, PUTEM FI DOAR AMICI " eu i-am zis OK dar nu vreau sa renunt pentru ca imi place mult fata asta. OK, acum vreo 10 zile i-am zis sa iesim. a zis ca se mai gandeste, ieri m-a intrebat daca mai vreau sa iesim, eu i-am zis automat ca da si azi am iesit, totul bine si frumos, la sfarsit am imbratisat-o ( asa faceam mereu cand ne intalneam ) si la sfarsit mi-a zis din nou " SUNTEM DOAR AMICI SI ATAT OK? " eu i-am zis da. dupa care ea mi-a dat o imbratisare si un pupic pe obraz!
e ciudat rau!
asta ce inseamna?
funda!

Răspuns Câştigător
| korenix a răspuns:

Pffff 0_o de acord cu tine, ciudata treaba.
Poate ca fata te pune la incercare.
Sau sta cu cineva dar vrea si cu tine.
Sau te tine de rezerva (eu cu asta nu sunt de acord, nu vreau sa par rau big grin).
Sau poti sa te gandesti ca fata nu vrea sa fiti iubiti pentru ca tine foarte mult la tine si nu vrea sa sufere cand va veti desparti sau in cel mai rau caz sa nu mai vb. Poate ea crede ca e mai bine asa. Eu zic sa nu insisti des cu sfanta intrebare (vrei sa fii cu mine), mai intai iesiti pe undeva din ce in ce mai des, fii pe placul ei, si dupa vezi cum se comporta cu tine si ce gesturi face.
Si cand mirosi tu ca te place atunci revii cu sfanta intrebare.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu te infierbanta. Doua persoane civilizate la despartire isi pot da cate un pupic inofensiv si cu totul nevinovat.Acel pupic nu a insemnat nimic alt ceva decat un la revedere si pa, pa.

| neutrino a răspuns:

Nimic, amicii asa fac, se pupa reciproc pe obraz.

| MskDesign a răspuns:

Ca merita sa incerci.Dar sa nu fie prea mult, ca dupa te va lua un papa lapte.Ori la bal, ori la spital.

| Şaptepăcate a răspuns:

Ca esti bun de plictiseala si te foloseste, friendzone. Iti ofera cat sa te mentina cu speranta, le place asta

| Mariuca_Maria_1974 a răspuns:

Se pare ca ai sanse. Fii la fel de perseverent. Incearca sa raspunzi cu umor la replicile ei.