| andreirobert15 a întrebat:

Acum 4 zile am cunoscut o fata, imi place foarte mult de ea, sunt sigur ca si ea ma place, pentru ca a intrebat-o o amica de a mea.
Faza e ca ea are o mica problema la picior, in sensul ca sa nascut asa, la piciorul drept are o problema, merge pe varful piciorului, si se vede cand merge pe strada, ar trebui sa imi fie rusine sa merg cu ea pe strada? Mie imi place foarte mult aceasta fata, si sa fiu sincer chiar nu imi pasa de aceasta problema a ei, pentru ca, cand te indragostesti, nu mai conteaza nimic, decat acea persoana.
Funda!

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Serios cand esti indragosti nu vezi asta? fi sincer omule sa nu conteze asta in cazul in care tu domnule nu arati ok fizic si o accepti ca na nu ai de ales,.sa fim seriosi conteaza fizicul, eu nu ma leg de handicapul ei nu e vina ei dar nu fi ipocrit sa spui ca nu conteaza, iar faza cu indragosteala cum se manca asta? tu stii cei iubirea? tu vrei sex ce dragoste suntem masculi ne stim bine, vrem doar sex atat restul vrajeli atat

| Area512 a răspuns (pentru RAY):

Te rog sa vorbesti doar pentru tine happy
Cel putin mie imi este scarba de comentariile tale.

| RAY a răspuns (pentru Area512):

Nici nu ma astept la altceva

| neutrino a răspuns:

Daa deja pui aceasta intrebare, atunci nu meriti aceasta fata.

| Doub a răspuns:

Doamne, nu vă înţeleg. Ţi-ai răspuns singur la întrebare, şi totuşi simţi nevoia să fii suţinut. De ce? Fă ce simţi, o singură viaţă ai, după s-ar putea să regreţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

mă bucur că nu-ți pasă. acum pune-te și cucerește fata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

„sa fiu sincer chiar nu imi pasa de aceasta problema a ei,"
Nici tu nu crezi asta, altfel nu puneai o asemenea întrebare.

Vrei să te convingem noi că nu ar trebui să îți fie rușine cu ea?

| Anon03 a răspuns:

Daca iti place cu adevarat de cineva absolut nimic nu mai conteaza. Faza este ca multi din pacate sunt foarte influentati de parerile altora, nu zic acuma ca parerile altora nu conteaza! Doar ca multi au obiceiul prost de a se lua dupa gura altora, practic, daca eu iti spun ''ba, ce dracu ti-ai ales-o si p-asta'' tu chiar pui la suflet ce ti-am zis si o sa te desparti de ea. Asta inseamna ca nu o iubesti (a fost un exemplu). Parerea mea este ca... daca tie chiar iti place de fata asta despre care vorbesti, chiar trebuie sa fi cu ea. Nu conteaza ce problema are... atata timp cat simti acel ''ceva'' pentru ea, ai tot dreptul de a iti incerca norocul. Iar ceea ce vor comenta ceilalti din jur, asta inseamna ca sunt invidiosi. Sfat: nu le da importanta! Si nu iti fie rusine cu persoana iubita, fie cum o fi! atata timp cat iti place de ea doar asta conteaza, nu conteaza parerile altora!

| luce20022 a răspuns:

Daca tu o placi ce mai conteaza parerea celorlalti? sa veti o relatie fericita