| Agueroo a întrebat:

..Acum o luna si ceva. m-am certat cu o fata cu care am fost 1 an si 3 lunii... azii am intrebat-o daca vrea sa ne impacam si a zis ca se mai gandeste... Cum ar trebui sa ma port cu ea, in acest timp?

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Lasa fata sa se mai gandeasca, nu o mai stresa atat cu impacarea, daca e sa fie...impreuna veti fi

| Orbithh a răspuns:

Ce draguut baaii love struck! Fao sa se simta unica, desi pentru tine cred ca este. Vorbeste cu ea deschis despre sentimentele tale, in asa fel sa nu para ca o obligi sa accespte! Spune-i ca in acest timp ti-a fost dor de ea

| neutrino a răspuns:

Ceea ce ai pierdut ramane pierdut, chiar daca va impacati. Daca nu intelegi acest lucru, incearca din nou sa o cuceresti. Bafta!

| greyhound a răspuns:

Pai in primul rand nu te duci la ea si ii spui "hai sa ne impacam"
Ii zici ca-ti pare rau (chiar daca nu-i asa) si o rogi sa te ierte; poti sa-i dai si o floare sau un cadou sau o invitatie la un suc/cafea

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Las-o sa se gandeasca, nu te purta in nici un fel.
Las-o pe ea sa decida ce anume isi doreste, si nu incerca sa o influentezi. Poti sa vorbesti cu ea, dar nu despre asta. Are nevoie de putina liniste, ca sa gandeasca limpede. Daca tii la ea, cred ca poti face asta.

| altrix a răspuns:

Prietene. eu zic sa iti cauti alta. relatiile lungi sunt mari greseli. crede-ma oh go on

| MissPussy a răspuns:

Sa te porti dragut cu ea. Glumeste cu ea si incearca sa impresionezi cu cate ceva nou. Incearca pe cat posibil sa fi tu insuti! Sper ca te-am ajutat. Succes!