Poate era si din cauza ca ii era rau poate isi ascunde sentimentele eu zic sa insisti te place fraiere!
Cred ca ii place de tine insa ii este frica sa se implice intr-o relatie, mai ales daca nu a mai fost cu cineva pana acum.Ar trebui sa o faci sa aiba mai multa incredere in tine;)
Incearca sa fii si tu mai romantic, cand vorbiti pe mess trimite-i o melodie de dragoste cu un mesaj foarte frumos, ex.:http://www.youtube.com/watch?v=X3eTd-4Kj8E (si mie mi-a trimis-o un baiat cu mult timp in urma, pot sa-ti spun ca am plans mai ales ca-mi placea baiatul la nebunie:x ).Da-i dovada ca tie chiar iti place de ea! altfel o vei pierde si iti va parea rau
Ai grija cum ii vorbesti!
Bună,
Săracul de tine! Te cred pe cuvânt când spui că nu mai ştii ce sa crezi.e şi normal, cu fetele astea.
Când ţi-a spus că te vede doar ca pe un amic, nu te plăcea. A rămas surpinsă că ţi-ai mărturisit sentimentele şi era puţin confuză. Însă a fost foarte bine că i-ai spus adevărul, crede-mă. Acum, poate şi tu ai luat-o prea cam din scurt şi nu i-ai acordat timp să se obişnuiască cu ideea.La ora de religie, cred că a început să fie interesată de tine. Altfel, ce motive ar fi avut să arate atâta "tandreţe"? E singurul răspuns plauzibil. Acum, profită de ocazie şi arată-i cât de mult o placi. Pe scurt, fii acolo pentru ea când are nevoie de tine. Sunt sigură că după episodul ăsta, îşi va da cu adevărat seama cum stau lucrurile.
Mult succes!
linarkfts întreabă: