| a1n2d3r4e5i6 a întrebat:

am 13 ani. Imi place de o fata si vreau sa o invit la un suc. Darrr nu prea stiu cum sa vorbesc cu ea... In fine. ce doresc e sa-mi dati niste subiecte de discutii si cum ar trebui sa le abordez. mersi muuuuuuuuuuuult! Apropo

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu trebuie sa iti inveti lectia de acasa ca pe o poezie ca, sa stii ce sa discuti cu o fata, tu deocamdata invita fata, daca accepta...e un inceput si subiectele de discutie iti vin pe moment

| GabiArian22 a răspuns:

Salut.Important este sa fii tu natural.Intra in vorba cu fata invit-o la suc si lasati discutia sa decurga de la sine. Daca stai si te gandesti "ce o sa vorbim","cum o sa fie" nu o rezolvi nimic.Cel mai probabil o sa iti uiti teoria de acasa si o sa te blochezi.
Intai sa ajungi acolo cu ea iar apoi vezi si tu ce subiecte iti vin, improviezi ceva nu este foarte greu.Iti repet important este ca tu sa fii natural

| Azµre a răspuns:

Simplu. Bună, vrei să ieși cu mine la un suc să mai vorbim și noi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Vorbiţi despre şcoală, despre voi, despre filme.
Te pup!

| Incepator01 a răspuns:

Poti sa-ti faci zeci de planuri, sunt aproape sigur ca nici unul n-o sa iasa. Vorbiti ce va vine pe moment, nu stai cu foita in fata si citesti dupa ea.

| 78buc a răspuns:

Puteti vorbi despre niste filme despre colegii vostri despre un caz care vi s-a intimplat si multe altele...sa incerci desigur sa fii cit mai amuzant ...si sa n vb urit