| ingerash_8177 a întrebat:

Sall TPU, am 13 ani si vreau sa va intreb ceva :d.
deci: am un iubit ( nu ca as avea mai multihee hee ) si e mai timid, faza e ca suntem in aceeasi clasa iar ii cam rusine sa vorbeasca cu mine fata in fata. despre ce pot sa vorbesc cu el, sau cum sa ma apropii de el si sa il fac sa vorbeasca si el?

Răspuns Câştigător
| Heng a răspuns:

Te plimbi pe langa el, intrii in discutii.De cine tie rusine? De colegi? Stai calm, o sa zica o zi ca "uite, se iubesc, hahaha" si dupa aceea isi vad de treaba lor.Lasati rusinea asta, nu e nici o rusine, maiales cand sentimentul e reciproc.Incearca sa intrii in toate discutiiile, sa te plimbi pe langa el si sa ii faci pe plac! Asa ca lasa colegii astea, ei sunt prosti (majoritatea), doar sunteti copii, sunteti clasa a saptea, e ok o prietenie oricum.SuccesVezi, sa ai grija sa nu ajungeti la saruturi ca apoi, e bai mare!

3 răspunsuri:
| carnat a răspuns:

Pai daca e iubitul tau cand vorbiti? nu ati vorbit pana acum dar sunteti iubiti? pai nu stiu, la scoala chestii de scoala, sau vorbiti de filme, de ce subiecte crezi ca e el interesat pentru inceput, ca sa intre in discutie sa ii treaca timiditatea, apoi o sa va intelegeti voiwinking

| AlexT94 a răspuns:

Fii tu mai curajoasa.Baga`l in seama, stai mereu cu el... poate asa prinde curaj. Daca nu, e gaina...

| ingerash_8177 explică:

Va rog ajutati-ma! star