Atunci oscileazaintre a doua si fosta.Fao lista cu calitati si defecte, care aremai multe calsi mai putine defecte castiga.Nu rata niciunul!
Colega=daca relatia esueaza o s-o vezi zilnic, si n-o sa-ti faca placere.
Fata din excursie=posibila panarama.Nu te cunoaste si-ti spune din primele ore "te Iubesc"=>nimic serios.
Pe scurt o relatie cu fosta prietena 2ani e mult.Eu zic sa va mai accordati o sansa.
Da dar cu fata din excursie ne mai vedem pe afara si tot mai petrecem cate putin timp impreuna iar in excursie nu mi-a zis chiar din prima ca ma iubeste mi-a zis dupa vreo 3 zile petrecute impreuna
Atunci oscileazaintre a doua si fosta.Fao lista cu calitati si defecte, care aremai multe calsi mai putine defecte castiga.Nu rata niciunul!
Cea cu avansurile e evident ca te place daca chestia aia a durat (ai zis excursie), iar despre colega ta eu zic sa o uiti pentru ca este egala cu 0 la sentimente fata de tine. iar pe fosta iubita uito pentru ca e timpul sa experimentezi parerea mea, este varsta la care toti vrem sa stim cate ceva despre toate asa ca le experimentam
AHA k ce repede merg raspunsurile
Deci eu pe colega ta as exclude-o pentru ca nu e nimic clar si poate ea nu te place si ai putea sa o dai in bara intelegand altceva din gesturile ei.Intre fosta iubita si cea care iti face avansuri.As alege-o pe cea care iti face avansuri pentru ca trebuie sa vezi cum e si cu altcineva.La varsta asta experimentezi cu relatii scurte nu iti faci planuri pentru viitor:d
K mersi pentru sfat mai astept si altele