anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 14 ani si am sa va pun o intrebare faza e cu fetele stiti cum e dar ce sa fac cand sunt atras din 3 parti adica am fost cu o fata cu 2 ani ne-am inteles bine pana intr-o zi cand ne-am certat si ne-am despartitla o diferenta de vreo 2 luni am mers intr-o excursie unde am cunoscut o alta fata am ras amandoi iar ea mi-a spus ca ma iubeste nu stiu cum m-am lasat si nu i-am spus acelasi lucru chiar daca il simteam dar in fine nu am facut dupa aia mia sarit in ochi o colega ea nu prea imi da semne ca ma place sau doar ma face gelos ca tot ii zice la un coleg ca s-a pus cu unu peste 3 zile ca e cu altu dar ma rog nu stiu ce sa fac de cateva zile tot se da la mine fosta mea iubita dar imi plac toate 3 si ar trebui sa iau o decizie sa continui cu fosta prietena sa ma pun cu cea care mi-a facut avansuri sau sa imi incerc norocul cu colegamea

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Atunci oscileazaintre a doua si fosta.Fao lista cu calitati si defecte, care aremai multe calsi mai putine defecte castiga.Nu rata niciunul!happy

6 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Colega=daca relatia esueaza o s-o vezi zilnic, si n-o sa-ti faca placere.
Fata din excursie=posibila panarama.Nu te cunoaste si-ti spune din primele ore "te Iubesc"=>nimic serios.
Pe scurt o relatie cu fosta prietena 2ani e mult.Eu zic sa va mai accordati o sansa.

| Anonimul00098 a răspuns (pentru lolly):

Da dar cu fata din excursie ne mai vedem pe afara si tot mai petrecem cate putin timp impreuna iar in excursie nu mi-a zis chiar din prima ca ma iubeste mi-a zis dupa vreo 3 zile petrecute impreuna big grin

| lolly a răspuns (pentru Anonimul00098):

Atunci oscileazaintre a doua si fosta.Fao lista cu calitati si defecte, care aremai multe calsi mai putine defecte castiga.Nu rata niciunul!happy

| Jhfdfd a răspuns:

Cea cu avansurilelaughing e evident ca te place daca chestia aia a durat (ai zis excursie), iar despre colega ta eu zic sa o uiti pentru ca este egala cu 0 la sentimente fata de tine. iar pe fosta iubita uito pentru ca e timpul sa experimentezi big grin parerea mea, este varsta la care toti vrem sa stim cate ceva despre toate asa ca le experimentam laughing

| Anonimul00098 a răspuns (pentru Jhfdfd):

AHA k ce repede merg raspunsurile laughing

| Foreveraloone a răspuns:

Deci eu pe colega ta as exclude-o pentru ca nu e nimic clar si poate ea nu te place si ai putea sa o dai in bara intelegand altceva din gesturile ei.Intre fosta iubita si cea care iti face avansuri.As alege-o pe cea care iti face avansuri pentru ca trebuie sa vezi cum e si cu altcineva.La varsta asta experimentezi cu relatii scurte nu iti faci planuri pentru viitor:d

| Anonimul00098 a răspuns (pentru Foreveraloone):

K mersi pentru sfat mai astept si altele