| RoDanny a întrebat:

Am 14 ani si as vrea sa am o relatie cu o fata. Problema este ca sunt cam scund 1.50 si sunt intr-un fel ignorat din aceasta problema "Ce sa fac eu cu piticu asta " ar zice o fata. ajutati-ma plss Dau fundawinking.

Răspuns Câştigător
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, te-ai gandit ca asta poate fi doar in mintea ta cu "ce sa fac eu cu piticu' asta?" Sigur nu ti-ai facut un complex din asta?
Si ca sa-ti raspund la intrebare, cine te iubeste cu adevarat nu se va uita la inaltimea ta, nu suntem cu totii baschetbalisti, sa stii!
In plus, daca consideri ca esti mult prea scund pentru varsta ta iti poti ruga parinti sa te duca la un medic endocrinolog. Sau poti face un sport, baschet sau inot.

| RoDanny explică (pentru ItsMeUncleDolanOrDolanDuk):

Am fost la un endocrinolog fi timp de 2 ani am facut analize si am fost internat odata la 6 luni si au zis ca o sa cresc incet incet. Si sunt la inot de 1 am

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns (pentru RoDanny):

Felicitari, atunci nu trebuie sa te simti complexat din cauza asta! Cine te iubeste nu se va uita la cat de inalist esti, iar tu esti inca mic ai 14 ani ai tot timpul sa cresti! Doar sa nu-ti faci un complex din cauza inaltimii, nu trebuie sa te simti inferior fata de nimeni.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Traieste viata in continuare si o sa dai de una mica ca tine

| dragosh a răspuns:

Cauta si tu una pe marimea ta...

| Vesky777 a răspuns:

Pai tu la varsta asta incepi sa cresti mai mult)) fetele cresc mai mult pana la 16)) iar baietii de la 14 pana undeva la 18))