| Andi9912 a întrebat:

am 15 ani si imi place o vecina de-a mea are 14 ani si nu stiu ce sa ii zic pentru ca sunt cam timid, stau la sat si nu prea am unde sa o invit asa ca dati-mi si mie niste idei va rog vreau sa ii zic niste cuvinte frumoase.Multumesc Dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| MyChemicalRomance a răspuns:

Hei...si eu stau la sat. si mie imi plc de un baiat care are 15 ai si eu am14, dar ne evitam total. daca esti timid, atunci macar incearca sa o saluti, sa stai cu ea de vorba despre scoala, de obicei, cand e cald noi ne strangm seara la o poarta si vb, sau jucam v-ati-ascunselea. atunci ai puea sa faci si u ceva, cand unteti mai apropiati. BAFTA

5 răspunsuri:
| Tiberius a răspuns:

Invito la pascut

| FORMULADTI a răspuns:

Tare asta cu pascutu big grin

| tsunade a răspuns:

Cam rar baieti timizi.happy pai sa vedem stati seara pe afara uitati-va la stele, povestiti, si intreab-o ce parere are despre tine daca te intereseaza, si poate te va intreba si ea ce parere ai despre ea iar atunci i vei spune cuvinte dulci. de exemplu ca ochii ei sunt asemenea stelelor ce stralucesc pe cer, ca e cea mai frumoasa fata pe care ai vazut-o vreodata...etc sau ceva de genu

Mult noroc cu acea fata!

| Memories a răspuns:

Frate stai oleaca, tu stii cati ani ai? acu cateva zile ziceai ca ai 13 ani apoi 14 acu 15, nu te inteleg deloc:-s

| Dreamy a răspuns:

Ba ai 13 ani , ba 14, ba 15?

Cine esti u? Praslea cel Voinic ca nu mai inteleg...