Daca ai aceasta frica, inseamna ca nu esti pregatit pentru o relatie. Sper ca nu te astepti sa vina fata la tine, sa-ti sara in brate, spunandu-ti cat esti de frumos si de inteligent, dupa care sa te si pupe.
Daca nu esti exagerat de timid o abordezi direct si ii esplici sentimentele tale fatade ea.In cazul ca nu indraznesti sa i-o spui direct atunci printr-un mijloc de comunicare: facebook, messinger, skype, scrisorica/biletel. Temele de abordat pot fi din problemelor scolare sau din domeniul activitatilor extrascolare cum ar fi :cel al muzicii, sportului, filme, seriale.
Incearca sa o conduci acasa. Vorbiti despre ce stii ca ii place, sau despre scoala. De acolo discutia va aluneca natural catre altceva. Nu e o idee buna sa ii faci declaratii de la inceput. Fa-i complimente sincere, dar le introduci unul cate unul, nu o bombardezi.
Sfatul meu este sa vorbesti frumos cu ea, sa fii politicos, amabil, daca conduci acasa fii cat de grijuliu se poate, responsabil, invit-o undeva la un ceai/suc si treptat spune-i ca ai inceput sa simti anumite lucruri mai intense pentru ea.
Am si eu o problema asemanatoare daca crezi ca esti pregatit de o relatie vb cu ea pe facebook, pe skype, pe Whats App...
AlexEjmecheru întreabă: