| Pesha a întrebat:

Am 17 ani si lungimea penisului meu este de 15 cm in erectie, dar este foarte groasa.Ma intreb daca pot incepe actul sexual cu prietena mea sau trebuie sa astept pana mai creste?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Penisul tau are o dimensiune absolut normala, mai mare decat media

| elena a răspuns:

Poti incepe actul sexual linistit, sa vrea si prietena ta, sper sa fie majora/prietena nu.../ Mai gandeste-te, daca in afara de faptul ca doresti un act sexual esti si pregatit teoretic si tehnic pentru asa ceva, sa nu patesti rusinea, ca tot farmecul sa se strice inainte de penetrare. La fel, gandeste-te daca si prietena ta, cunoaste aceleasi lucruri si daca stie la ce se expune pentru prezent si de ce nu, pentru viitor. Tare as dori, sa stiu, ca faceti dragoste si nu sex...sex poti face si in gaura din scandura de la gard. Daca am fost prea dura in exprimare, scuza-ma, in rest iubiti-va cum doriti voi!

| onasis1961 a răspuns:

Până mai creşte, CINE? Penisul sau prietena? Eu zic să mai aştepţi până mai cresc amândouă!

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns:

Apropo,pana la ce varsta creste penisul? eu credeam ca 17 ani e o varsta la care deja marimea e stabilita.adica nu mai creste.eu am observat ca baietii pe la varsta de 15-16 ani ajung la inlatimea maxima(aproape).uni mai cresc putin pana la 18 ani.iar penisul ..nu cred ca mai creste daca ai depasit varsta de 17-18 ani.voi ce ziceti?

| Alchimie a răspuns:

Marimea e normala pentru varsta ta, acum ai grija la cat de mult poti sa rezisti ca de fapt asta conteaza, in fine, ai grija sa porti protectie!

| Pesha explică:

Scula evident.

| MonsterEnergy a răspuns (pentru Pesha):

Nu cred ca e nevoie.Ar fi de ajuns sa o satisfaca.

| Erik_Kosa_1997 a răspuns:

Poti incepe linistit actul sexual...