| Katts a întrebat:

Am cunoscut o fata acum o saptamna. Aceea fata e bff-ul unei colege si de cand ne-am cunoscut am inceput sa vb aproape 24/24.Ne vedem zilnic si am si condus-o acasa de cateva ori si cand nu o facem suferim prin mesaje.Ideea e ca colega mea mi-a zis ca ea are sentimente pentru un alt baiat plus ca fix inainte sa ma intalneasca pe mine s-a despartit de cineva.Toate relatiile mele au avut cam acest inceput dar de data asta acel are sentimente pentru altcineva ma sperie si chiar nu stiu ce sa fac si daca are dreptate nu vreau sa stric prietenia pe care o avem.Ce ma sfatuiti si nu vreau sa aud sa vb cu ea pentru ca as scadea foarte mult in ochii ei daca ar stii ca o plac si ea nu ar simti la fel.

4 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Stai linistit, ca nu doar tu ai trecut prin asta. fii finut si manierat, si incearca totusi sa ii explici ce simti pentru ea, la o prajitira, suc. e bine sa te astepti si la o reactie mai rece, dar spune-i ca nimeni si nimic nu ii poate "garanta" ca altul, fara sentimentee tale, o poate face sa se simta mai bine. asta, daca nu e materialista si mai poate si juca putin teatru, din diverse motive. Suuccess!
Cu sinceritatea nu ai de ce sa scazi in ochii ei, daca e fata de caracter, dimpotriva!

| EnvyU a răspuns:

Continua sa fiti prieteni, sa o plimbi pana acasa, sa te porti frumos cu ea, si vezi daca vrea sa mergeti la un suc dar nu fi in limba dupa ea. Daca esti dragut cu ea si nu ii arati ca esti disperat, o sa vina ea la tine, daca te place. Ai rabdare si nu te pierde cu "sentimentele" ca is de cacao

| neutrino a răspuns:

Nu mai asculta de gura lumii si vezi-ti linistit de acest frumos inceput de relatie.

| SkyPilot a răspuns:

Mergi inainte, fara sa te indragostesti de ea. Nu ii face declaratii. Ceva intre voi este, e clar. Nu statea atata cu tine.
Nu te lua dupa chestia cu sentimentele pentru altcineva. Fetele vorbesc intre ele vrute si nevrute. Poate ca a spus ca ala are ochi frumosi, nimic mai mult.
Deghizeaza-te in amic, dar urmeaza-ti interesul. Invit-o pe afara, fa-i complimente, ofera-i cate o floare, dar misca-te foarte incet, mult mai incet decat daca nu ai fi stiut ce stii.