| Andreyutzz43 a întrebat:

Am fost cu o fata o luna jumate si ne-am simtit foarte bine impreuna.Eu o iubem ea ma iubea. Dar intr-o zii matusa ei si unchiul ei au aflat de noi doi!sadA fost un chin pentru amandoi.(mentionez ca eu eram foarte bun prieten cu familia ei.atat timp cat ei nu stiau.)Acum pe ea nu o mai lasa sa stea prin preajma meabroken heartEi au aflat de la vara fetei respective.Eram foarte mare dusman cu vara-sa. Ea a zis pe mess ca nu ma mai iubeste si ca are pe altcineva.Si eu nu stiu ce sa cred pentru ca au mai aflat odata rudele ei si noi am continuat.Si eu acum zic ca matusi-sa a pus-o sa zica asta.Asa o fii? Dati-mi un sfat! Sa mai raman cu ea sau sau sa o las? Eu simt ca trebuie sa o las dar nu pot pentru ca o iubesc mult prea mult! dau funda+vot la cel mai bun raspuns! Nu stiu ce sa cred!

Răspuns Câştigător
| bolfunea89 a răspuns:

Ia si te lamureste singur,caci zici ca o iubesti, dar simti ca trebuie so lasi? de ce? doar ca matusa ei e impotriva? atuni nu o iubesti indeajuns sa lupti pentru ea.dar daca o iubesti, fa tot posibilul sa o aduci inapoi.nu te da batut la primul obstacol, fa incercari, si vezi ce rezultate sunt.si faza ca are pe altul,e o minciuna nevinovata pentru a te indeparta de ea,deoarece ai ei sunt impotriva! fa eforturi si o recucerste,dar cum am mai zis,vezi bine ce vrai si ce simti pentru ea, ca sa nu fie ca o intorci, apoi realizezi ca nu mai ai nevoie de ea! bafta!

6 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Daca o iubesti nu o poti lasawinking

| dana85 a răspuns:

Din pacate in dragoste e nevoie de 2 membri, iar pentru a exista iubire trebuie sa fie impartasita de amandoi. Daca ai convingerea ca va iubiti cu adevarat, lupta sa-ti castigi dragostea pierduta!

| 2dmv a răspuns:

Zici ca situatia ta e desprinsa din telenovele,tare interesant! Ciudat ca zici ca dupa o luna buna va iubeati, de obicei dureaza o perioada sa va cunoasteti si sa progresati in viata asta (uneori de ***)IMPREUNA, hmmmm... whatever! Sunt sigur ca daca ati fi avut cel putin 6luni de relatie acum nu mai erai asa de nedumerit...consider ca neamurile o influenteaza, iar u ar trebui sa dovedesti ce fel de baiat esti in fata lor, sa lupti pentru ea daca intr-adevar zici ca o iubesti.Nu te da batut!

| husieaihsnaodiahwdna a răspuns:

Sa nu faci prostia sa o lasi daca o iubesti asa de mult cum spui faci orice si ramai cu ea, matusasa si unchiusu sa ii ia dracu doar voi stiti ce e intre voi si ti'a spus ca nu te mai iubeste din cauza lor, contiunati relatia si fara stirea lor si varsa aia trebuie rupta de bataie ca s-a bagat ca proasta oh go on daca va iubiti treceti peste oricee

| numeleastanuepublic a răspuns:

Man, cum sa o lasi esti nebun daca tu o iubesti nu o lasa, no sa ramana cu unchisu si cu matusasa eu zic sa continuati relatia fara sa stie unchisu si matusasa! bafta

| Ame25 a răspuns:

Daca tii la ea eu zic sa faci tot ce se poate ca sa fiti impreuna happy