Poate se plictiseste vorbind cu tine Descide un subiect ceva mai interseant intrebao ce ce muzica ii place cum se distreaza ce flori ii plac Cu ocazia asta daca o combini vei si ce sa-i faci cadou si invit-o frate la un suc nu tot vb cu ea pe fb ca i-o ia altu inainte
Afla mai multe despre ea, trebuie sa aveti ceva in comun, un subiect comun pe care il puteti dezvolta, incearca sa o cunosti mai bine, apoi scoate-o din casa, o plimbare prin parca poate ajuta...
Sunt fată. În general, simt când un băiat mă place. Și pentru ca sentimentele să fie reciproce trebuie să nu mă plictisească. Nu o plictisi, fă-o interesată de tine, și de un subiect mai amplu de discuție. Dacă doar tu cauți subiect de discuție, și ea nu, atunci nu pare a fi chiar atrasă. Vorbește-i ușor, finuț, comportă-te drăguț, invit-o undeva, când e momentul, că dacă nu pare atrasă momentan, degeaba, va face cumva să te refuze, intervine ceva. „Fă-i curte", gen film, bomboane, flori. Cucerește-o, inima unei fete e mereu deschisă la ceva nou și romantic, chiar dacă nu recunoaștem mereu asta.
Dar am invitat-o la un suc si a zis ca daca e vreme buna (ca aici ploua momentan) vine POATE. Na acuma ce trebuie sa fac? Si a pus iar puncte puncte... Plaa ajutati-ma
M00NLighT întreabă: