Poate nu are nici o durere, nu are chef de tie, te minte, o doare in c de tine.
Toate aceste "senzaţii" se datorează unei stări de FRICĂ ( frica de sarcină ) şi au "intervenit" în urma contactului sexual NEPROTEJAT de la 1 septembrie ( trebuia să folosiţi prezervativul )!
Apoi, în altă ordine de idei, zici că : "In seara aceea am ajuns pana cand i-am introdus-o insa imi era penisul " moale " si n`am putut continua."
În cazul acesta, NU aţi mai fost virgini - din moment ce ai "introdus" penisul în vaginul ei - din momentul în care ai "depăşit" himenul, chiar şi cu 1 cm, e vorba de act sexual...
Oricum, acest aspect nu prea contează - dar "semnele" de sarcină pe care zice că le are sunt DOAR în căpşorul ei, sunt imaginare ( şi apar din cauza fricii de sarcină )!
Nu cred că ar vrea să te "pună la încercare"...
În prima seară, din moment ce i-ai introdus penisul 1 cm înseamnă că ai depăşit himenul, deci ai dezvirginat-o - chiar dacă nu complet, şi chiar dacă nu a sângerat!
Nu toate fetele sângerează când sunt deflorate, cam 25-30 % dintre ele NU sângerează la dezvirginare!
Când aţi făcut-o a 2-a oară, dacă zici că "i-a curs un lichid ceva", înseamnă că nu a fost roşu, deci nu era sânge - acel lichid era lichidul/secreţia vaginal/ă, care este mai abundentă atunci când este mai excitată!
Asteapta o saptamana de la ult contact si cumpara-i un test de sarcina, pune-o sa il faca de fata cu tine. si scapi de dubii. si daca nici ea nu are nimic de ascuns va fi de acord.
Daca are impresia ca este gravida, creierul ei simuleaza involuntar aceste simptome de greata. Aceste simptome nu apar decat dupa cateva luni de sarcina. Daca v-ati protejat totul este in regula.
Heei. poate vrea sa te pacaleasca ca e gravida, doar sa vada cum reactionezi.multe fete le fac asta baietilor. ^^ mult succes. :3