| Unicum a întrebat:

Am nevoie de ajutor, deci am decis cu prietena mea sa ne incepem viata sexuala. In seara aceea am ajuns pana cand i-am introdus-o insa imi era penisul " moale " si n`am putut continua. Am ramas virgini. Peste 3 zile am incercat din nou si ne-a reusit. Astazi ea imi zice ca se simte prost, foarte prost deja de citeva zile ( din 1 seara cand am incercat ). Precizez ca in 1 seara nu ne-am dezvirginat, nu i-am rupt himenul. Imi zice ca vrea sa vomite, insa nu vomita, are greturi. In 1 seara n`am reusit sa ne dezvirginam, n`am ejaculat, a ramas virgina deci n`are cum sa fie insarcinata pentru ca n`am ejaculat pur si simplu. Cand ne-am dezvirginat peste 3 zile am folosit prezervativul, si totul a fost cum trebuie. Ce sa fac? De ce are aceste dureri? Please Help!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate nu are nici o durere, nu are chef de tie, te minte, o doare in c de tine.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Toate aceste "senzaţii" se datorează unei stări de FRICĂ ( frica de sarcină ) şi au "intervenit" în urma contactului sexual NEPROTEJAT de la 1 septembrie ( trebuia să folosiţi prezervativul )!

Apoi, în altă ordine de idei, zici că : "In seara aceea am ajuns pana cand i-am introdus-o insa imi era penisul " moale " si n`am putut continua."
În cazul acesta, NU aţi mai fost virgini - din moment ce ai "introdus" penisul în vaginul ei - din momentul în care ai "depăşit" himenul, chiar şi cu 1 cm, e vorba de act sexual...

Oricum, acest aspect nu prea contează - dar "semnele" de sarcină pe care zice că le are sunt DOAR în căpşorul ei, sunt imaginare ( şi apar din cauza fricii de sarcină )!

Nu cred că ar vrea să te "pună la încercare"...

| Unicum explică (pentru bursuc001):

1 data a fost protejat, si a 2-a la fel. Am folosit prezervativul si-l voi folosi mereu, pana cand nu voi dori vreun copil. Pai in 1 seara nu i`a curs nimic, adica s-a dezvirginat sau ce? Peste 3 seri cand deja am facut-o i-a curs un lichid ceva...

| bursuc001 a răspuns (pentru Unicum):

În prima seară, din moment ce i-ai introdus penisul 1 cm înseamnă că ai depăşit himenul, deci ai dezvirginat-o - chiar dacă nu complet, şi chiar dacă nu a sângerat!

Nu toate fetele sângerează când sunt deflorate, cam 25-30 % dintre ele NU sângerează la dezvirginare!

Când aţi făcut-o a 2-a oară, dacă zici că "i-a curs un lichid ceva", înseamnă că nu a fost roşu, deci nu era sânge - acel lichid era lichidul/secreţia vaginal/ă, care este mai abundentă atunci când este mai excitată!

| AndyLavy a răspuns:

Asteapta o saptamana de la ult contact si cumpara-i un test de sarcina, pune-o sa il faca de fata cu tine. si scapi de dubii. si daca nici ea nu are nimic de ascuns va fi de acord.

| Mirunelu a răspuns:

Daca are impresia ca este gravida, creierul ei simuleaza involuntar aceste simptome de greata. Aceste simptome nu apar decat dupa cateva luni de sarcina. Daca v-ati protejat totul este in regula.

| KorpiklaaniV a răspuns:

Heei. poate vrea sa te pacaleasca ca e gravida, doar sa vada cum reactionezi.multe fete le fac asta baietilor. ^^ mult succes. :3