| Lala00 a întrebat:

Am nevoie de ajutor urgent!
Am fost impreuna cu un baiat timp de mai mult de juma' de an.Acum ne-am despartit si...nu stiu dar mor de dorul lui.Il vreau inapoi dar stiu ca nu se poate... vreau ceva sa ma faca sa uit si sa nu ma mai gandesc tot timpul la el si sa plang tot timpul. E prima mea relatie cu un baiat si am tinut enorm de mult la el dar el a tinut la mine doar 79%. Of! Am nevoie de ajutorul cuiva urgent!

Răspuns Câştigător
| ToxicGirl a răspuns:

Asa e prima dragoste.suferi dupa ea.si eu l-am iubit mult.dar lui nu prea i-a pasat.dar am ajuns sa fiu cu un baiat foarte de treaba.numai ca deja nu prea mai merge.cel mai bine ii sa te imprietenesti cu pers noi.te apuci de ceva sport sau activitate.asa o sa poti uita mai repede.dar ocupati timpu.fa tot timpul ceva.pentru ca atunci cand te pui sa te culci seara o sa fi asa de obosita incat nu o sa mai ai chef sa te gandesti la el.aruncati lucrurile care iti amintesc de el.sau punele intr-o cutie cu amintiri.si deschideo numai cand esti mai mare.cand iti vei aminti o sa iti vina sa razi intr-un fellaughing crede-ma.laughing

3 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Citeste cartea Lupta oricarei femei de Stasi Eldredge. O poti cere pe net.

| cupcake02 a răspuns:

Poti sa incerci pentru o perioada sa te gandesti ca va veti impaca. Te vei simti mai bine si, chiar daca nu se va intampla, vei trece mai usor prin perioada asta. Iesi mult cu prietenii, ocupa-te de hobby-urile tale si, in cazul in care va mai vedeti, nu il lasa sa vada ca suferi. Poarta-te normal si vei avea de castigat. Pana la urma, niciun baiat nu merita suferinta ta. happy Mult succes!

| iNàяiš a răspuns:

Buna scumpa.si eu am trecut prin aceias situatie, am fost cu un baiat 1 an jumate, si dupa ce ne'am despartit ma sinteam singura chiar daca aveam atatea persoane langa mine, Si o prietena mi-a zis ca cel mai usor mod de al uita este sa imi gasesc alt prieten.El ma va ajuta sa trec mai usor peste perioada asta greahappy.Si asa a fosthee heea trecut un an de atunci si ma simt mai binelove struck L-am uitat complet! Acum cand ne vedem pe strada doar "buna cf si pa"hee hee:* Succes! Si sper ca te'am ajutat:*:*