Am simtit raul cum isi infingea ghearele in pielea mea,
Cand fiarale strazii atentau la bunatatea mea!
In spatele oricarui asa zis prieten adevarat e un frustrat sau o persoana pe interes! Simte-te!
Legea vietii:toti se prefac ca ne iubesc, si noi ne prefacem ca ii credem, dureaza ani sa castigi incredere in cineva si doar o secunda sa o pierzi.Strainul te va injungia in fata, iubitul in inima si prietenul pe la spate.Dar un lucru sa tii minte:oamenii care tin la tine, nu au cutite asupra lor.
Urăsc să văd cum cineva îsi abandonează prietenii vechi pentru cei... noi.
Ce uratt cand cineva se foloseste de tine doar ca sa-si atinga scopurile
Oamenii te vor răni, te vor minţi, te vor înşela, te vor descuraja. Dar... crede-mă, ei au un scop nobil : Să te facă mai puternic/ă!
Trăim sub acelaşi soare. Nu eşti cu NIMIC mai special decât oricine altcineva.
Oameni vin şi se duc. Cei importanţi vor rămâne VEŞNIC prezenţi. Cei care nu sunt, nu. E simplu.
Există atât de multe moduri de a dezamăgi pe cineva încât mă gândesc că ţi-a luat mult timp să alegi...
Nu mai vreau să uit, să iert, să fiu bună. Ăsta nu era decât un prilej de a profita de mine...;-j
Când nu mai eşti folositor cuiva, devii transparent.
Egoismul nu constă în faptul că trăieşti cum vrei, ci în dorinţa ta de a-i face pe ceilalţi să trăiască aşa cum vrei tu.
Nu ai nevoie de pregătire profesională ca să ştii ce ar face un prieten adevărat.
O lume ciudată în care se crede că naivitatea, sinceritatea şi politeţea e o... dovadă de prostie.
Să ne grăbim să ne împărăşim sentimentele, pentru că oamenii de obicei, se îndepărtează foarte repede...
În viaţă pierdem multe lucruri : telefon, bani, examene, amintiri, speranţe şi... încredere.
Cea mai grea lovitura in sufletul meu este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul.
de mult eu nu mai cred in povesti... oricum povestea mea e clara : daca nu exista interese, drumurile se separa.
am invatat ca oricat ai plange, lumea nu se opreste in loc pentru durerea ta!
spune`mi cand te doare. Si o sa te anunt cand o sa inceapa sa`mi pese. Caci cand am fost a ta nu ti-a pasat! Iar acum cu altu` am plecat, imediat de mine ti-ai adus aminte! Ei bine... raman doar acele cuvinte.
o sa-ti para rau cand vei realiza ca ai pierdut'o pe unica ce te iubea.
David907823 întreabă: