Bai mai bine te duci la primul baiat cum il chema parca adi, ei du-te la adi si spune-i cal palci ff mult si daca va simti la fel o sa va cuplati daca nu mai ai o sansa cu delu si ii spui si lui cal iubesti ca eu presupun cai dragoste ceea ce simti pentru amandoi asa ca du-te la primul vezi ce spune daca e de rau te duci la delu si dacai de bine pe delu o sal pastrezi pentru mai tarziu.Mult noroc!
Ai impresia ca noi iti putem sti sentimentele? Cauta-l pe al 3'lea baiat, si incearca sa-i eviti un timp pe cei doi . Succes!
Dragutzo,totul e trecator la varsta ta, iti spun pentru ca si eu cand aveam 12 ani eram la fel...in fiecare zi imi placea cate o fataAcum o sa incepi sa descoperi lucruri noi, o sa te incerce noi sentimente dar important este sa nu le bagi prea mult in seama ci sa iti traiesti cat mai frumos copilaria.
Da. si eu sunt de acord cu " CezarTheBest "... Du-te la primul. spune-i ce simti pentru el. iar daca nu reactioneaza si nu vrea o relatie cu tine, du-te la celalalt. dar fa asta cat mai repede ca sa nu ai de suferit. Succes!
Eu zic sa te duci la Adi si sa-i spui ce simti pntru el
Asa va fi cel mai bine nu-ti fie rusine sa nu ii spui
Asa cand v-a sti ca il placi
Va simti ceva pentru tine
Sper ca te-am ajut
Succes!
Noi nu putem să facem această alegere pentru tine, în schimb tu poți pentru că doar tu deții controlul vieții tale.
Gîndește-te puțin, la cine ții cu adevărat. Dacă de acum începi să te joci cu sentimentele oamenilor, este grav.
Fă o alegere cît de repede poți. Tu știi care îți este mai bine pentru tine.
Caută în inima ta răspunsurile, nu le mai căuta în jurul tău pentru că nu o să găsești ceea ce să te mulțumească într-adevăr.
Numai bine.
Dar nu stiu pe care il plac si pe care il iubesc! si in amandurora le-am spus ca ii plac! va rog rasp urgente