| fantasy01 a întrebat:

Am o incurcatura~ Sunt 2 baietii la mijloc! unul de 12 ani altul de 13-14 ani Treaba ii asa! Pe cel de 12 ani il cheama Adi si pe cel de 13 ani il cheama Delu! Treaba sta asa! din cls I ma cunosc cu Adi iar cu delu de-abia din a V a! Adi a placut 3 fete din cls de la noi si inca mai place una dintre ele! EU tin la el fffffffffffffffff mult imi este cel mai bun prieten... dar nu stiu cand imi zice ca iubeste o fata ma apuca un sentiment de gelozie si furie si am nervi! Iar delu, ...Il cunosc de la inceputul clasei a Va si este blond cu ochi albastri! Imi este prieten! De fiecare data cand il vad Imi asa sa cad de pe picioare si imi bate tare inima si toata transpir!

Dar Acum Vine Marea Intrebare!

Pe care il iubesc si pe care il plac? (mentionez ca pe adi desi mi-a zis ca iubeste alta fata l-am ajutat cu fata acea)

Deci care-i iubitu si placutu?

Dau fundita! Si voturi!

P. S: daca am facut greseli de scriere scuze

P. S2: Fara batai de joc nu va place intr nu raspundeti!

Rasp urgente

Dar nu stiu pe care il plac si pe care il iubesc! si in amandurora le-am spus ca ii plac! va rog rasp urgente

Răspuns Câştigător
| Ezzio a răspuns:

Your heart will tell you that you choose!(inima iti va spune pe cel care sal alegi).Nu trebuie sa fi asa stresata in ciuda faptului ca sunt 2 baieti la mijloc.Din descrierea ta Ady parre cel mai bun pentru tine dar si Delu este potrivit pentru tine daca spui ca te simiti agitata inima iti bate etc. La urma urmei vei reliza care este cel mai bun.Bafta si PacewinkingwinkingSi nu uita Vinul dupa bere e o placere berea dupa vin e un chin!

5 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Poi cum poți să ne întrebi pe noi pe care îl iubești, numai tu ști asta.
Dar din cîte văd că ai scris mie mi se pare că nu iubești pe unu din ei ci doar îi placi pe amândoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai sanse, sorry, dar dupa poza de profil mi-am dat seamawinking

| nuamPleaca a răspuns:

Doar tu decizi asta, nu noi happy o sa iti dai seama cu timpul.

| MisseEmmo a răspuns:

Eu spun ca daca acelui baiat ii place de o fata si nu de tine atuci nu sunt multe sanse dar cu celalalt blond zic sa incerci daca iti place daca celalt are si el ochi pentru tine incearca cu amandoisi vezi care tine mai mult la tine funditaaaaaa?

Răspuns utilizator avertizat