nu sunt baiat
dar eu cred ca baietii se uita prima data la cum se comporta fata, la cum este ea si dupa aceea la corp.si mai ales ochii fetei.
dar depinde.sunt si unii baieti care se uita numai la exterior nu si la interior.
Pai, intai privirea. Daca zambeste si para bine dispusa iti poti da seama cam ce persoana e.Pt unii conteaza si modul in care se imbraca, adica sa vie in trend, sa nu aiba cosuri sau altceva pe fata si cam atat. Cel mai mult conteaza atitudinea.
Is fata
da nu ma pot abtine
trebuie sa raspund
baietii is impartiti in mai multe categorii
cea mai maaaaaaaare categorie e acea a baietiilor care se uita daca are posterior si sanii...si sa fie bune de f.
altii se uita cum arata cum se imbraca ca sa se mandreasca cu ea in public etiqeta ambalaj sa le spuna prietenii "ma! ce buna´i prietena´ta"
Sa fim sincere aspectu conteaza pentru toti bine baietii aia care chiar nu au nici un succes la fete se multumesc cu fetele "urate"
pe cale de disparitie sunt baietii care stiu sa iubeasca o fata pentru cea ce este ea defapt...pentru ce are in cap.
Pentru agentullx. O fata frumoasa. e frumoasa si cu cosuri. daca stie sa si le ascunda varsta nu iarta.Credema ca o fata frumoasa stie sa fie frumoasa si cu cosuri. gandeste-te. o fata urata. da are o fata curata.si o fata frumoaaasa.cu cateva cosuri pe fata din cauza varstei. Va´m pupat:*
Am uitat sa mentionez ca dau si funda la raspunsurile bune... da cine se uita daca nu dau funda logic!
Ce nu inteleg eu aici... daca intrebarea e pusa pentru baieti. de ce raspund si fetele? WTF fetelor, nu va zic cu rautate, insa voi nu aveti de unde sa stiti la ce se uita baietii
Sunt fata dar te asigur. fundul si sanii. toti fostii mei imi ziceau ce buna esti si toate astea. un singur baiat m`a iubit pentru ce aveam in suflet si a murit. inf. nu conteaza asta. cert e ca daca esti "buna" vin toti. daca nu, chiar nu. majoritatea se puneau cu mine pentru ca ziceau ca sunt buna si ca se dau mari pe strada. auzeam de la prietenii lor. dar asta e. in viata ai de castigat daca ai "plamani mari"