| Marry410 a întrebat:

Sall TPU, am o intrebare pentru baieti : deci mie imi place de un baiat si cred ca si lui ii place de mine, in fiecare pauza la scoala (sunt cls a 8-a big grin ) toti prietenii lui apropiati ma urmaresc se uita la mine etc. desigur cand el nu se uita (dar de obicei se uita intruna, si el si prietenii lui), si faza e ca eu am fost cu el si la dansuri si prietenii lui stiu asta, si ma gandesc ca din moment ce prietenii lui stiu de mine si ma urmaresc, si el se uita la mine, INSEAMNA CEVA MAI MULT NU? Adica faptul ca altii ma urmaresc pentru el, inseamna ca il intereseaza cu adevarat? Si de aceea as vrea sa va intreb pe voi baietii, daca va place de o fata, va puneti mereu prietenii sa o urmarti, adica trebuie sa o placeti mult sa faceti asta? happy Intr-un cuvant vreau sa stiu in ce masura ma place, sa actionez sau nu? (apropo mentionez ca chestia se intampla de cateva luni incoacebig grin )

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cred ca atunci cand aveti pauza, la voi e ca la circ! Toti baietii cu ochii pe tine! Actioneaza cat mai repede!

| bogdan72 a răspuns:

Poate esti foarte frumoasa si te plac toti laughing. Oricum, ca baieti (cu toate ca fetele fac asta mai mult ca noi) vorbim intre noi cand punem ochii pe o fata. Oricum, eu zic sa incerci. Fi mai sociabila ca de obicei, baga-te in seama pe langa el... Vezi daca intra in joc sau nu. Nu e obligatoriu sa sari din prima cu intrebarea.
Succes!

| cristi62 a răspuns:

=) nu prea stiu ce sa zic si eu tot a* 8-a sunt, dar nu imi pun prietenii sa faca lucruri din asteahappy mai stii ce modalitati mai au baietii astia sa puna ochii pe o gagica?!laughing pahappy

| Ciocanciprian12 a răspuns:

laughing sincer eu nu fac asa