Parerea mea e ca virginitatea "se pierde" prin actul sexual.Deci, daca te masturbezi, esti virgin in continuare.Prin masturbare iti cunosti placerile, cum iti place, etc...iti cunosti propriul corp.
PSarerea mea, poate altii sunt de alta parere.
Bună,
Da, mai eşti. Nu te mai consideri virgin de la primul contact sexual cu o fată.
Si daca face sex cu o papusa gonflabila mai este este virgin sau nu?
Ce tot nu intelegeti mai copii, virginitatea la baieti nu consta in ruperea acelei ate"" ca poti sa nu o mai ai imediat dupa nastere fiind taiata de medic daca nu se decaloteaza acea piele de pe capul penisului. Virginitatea la baieti doar de ordin psihic se poate numi, pana in momentul in care face sex cu o femeie. La femei este acel himen care denota virginitatea si la care o femeie se poate dezvergina si cu alte obiecte care le introduce in vagin pentru a se masturba.
Da, mai ești. Virginitatea se pierde după primul contact sexual cu o altă persoană, indiferent de sexul acesteia. Prin masturbare îți provoci autoplăcere și nu îți pierzi astfel virginitatea.
Daca ai ata la penis esti virgin dar daca numai ai ata ai acolo inseamna ca te-ai dizvirginat funda?
Tiberiu4 de unde dracului ai gasit tu ca daca nu mai are ata p.li nu mai este virgin, eu uite ca o am si fac sex de 25 ani ce inseamna ca sunt virgin NU?