Daca ai cioburi in vagin e grav. Dar de ce Dumnezeu ti-ai bagat telefonul in vagin toata noaptea?
E imposibila chestia asta, nu ai cum sa iti bagi telefonul care vibreaza in vagin, sa se sparga dispay.ul si sa iti curga sange, adica telefonul ala nu e facut, cum s-ar zice din "mamaliga" si nici dimensiunea unei chestii mici n-o are.Deci,aia care a postat asta, e clar nebuna.
Da,poate asa, dar totusi e o idiotenie povestea spusa de aceasta fata(de cea care a postat, nu de cea care a repostat), de unde atata imaginatie? Adica nici celui mai cel telefon nu i s-ar putea sparge geamul doar pentru ca l-ai bagat in vagin si ce fel de geam avea telefonul acelei fete? Avea geam de sticla? Si telefonul ala trebuia sa fie...nu stiu, fata aia e nebuna, ar trebui dusa la ospiciu.Maine-poimaine ce v-a mai posta pe site-ul asta, ca si-a bagat o tebleta in vagin si ca i s-a spart display.ul telefonului in vagin si ii curge sange?!
Pai asta ma intreb si eu, e facut din "mamaliga"? Vaginul ei e facut din piatra si telefonul din sticla?! Fata aia e nebuna, trebuie dusa la un ospiciu sau trebuie sa isi/ii gaseasca cineva un barbat ca aia duce lipsa, a mai si inventat o poveste.Nu cred ca a existat cineva caruia sa ii treaca asa ceva prin cap, nu cred ca putea vreun om sa inventeze asa ceva, nici prin minte nu-mi trecea asa ceva.
De aflat trebuie sa afle. Daca ai cioburi in vagin nu-i de joaca, te poti infecta. Trebuie sa te duci la medic
Eu am,, repostat" asta crezând ca cineva o cunoaște si poate spune ce sa întâmplat cu adevărat...ei trebuie sa-i fie Rușine dupa ce ca a facut ce a facut mai si postează asta!?!