| Andreewa a întrebat:

,,Sall TPU am o mare problema deci aseară am downloadat o aplicație pe telefon care i-l făcea sa vibreze ca un vibrator si atunci mi-am băgat telefonul in vagin si doata am auzit ca s-a spart ceva înăuntrul meu si am scos telefonul si era plin de sânge si avea display-ul spart si cand am băgat mâna in vagin era cioburi cum sa fac sa nu afle mama? Nu vreau sa merg la ginecolog am 15 ani va roggggg ajutați-ma dau funda " a fost scrisă de,, Alexamultez"a publicat aceasta întrebare pe,, TPU" pe data de 23 Decembrie...

12 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Daca ai cioburi in vagin e grav. Dar de ce Dumnezeu ti-ai bagat telefonul in vagin toata noaptea?

| Necunoscut112 a răspuns:

Aşa, şi? Deci ai repostat şi tu mizeria asta?

| Ralukafay a răspuns:

E imposibila chestia asta, nu ai cum sa iti bagi telefonul care vibreaza in vagin, sa se sparga dispay.ul si sa iti curga sange, adica telefonul ala nu e facut, cum s-ar zice din "mamaliga" si nici dimensiunea unei chestii mici n-o are.Deci,aia care a postat asta, e clar nebuna.

| SG1995 a răspuns (pentru Ralukafay):

Sau are o chinezarie data naibi.

| Ralukafay a răspuns (pentru SG1995):

Da,poate asa, dar totusi e o idiotenie povestea spusa de aceasta fata(de cea care a postat, nu de cea care a repostat), de unde atata imaginatie? Adica nici celui mai cel telefon nu i s-ar putea sparge geamul doar pentru ca l-ai bagat in vagin si ce fel de geam avea telefonul acelei fete? Avea geam de sticla? Si telefonul ala trebuia sa fie...nu stiu, fata aia e nebuna, ar trebui dusa la ospiciu.Maine-poimaine ce v-a mai posta pe site-ul asta, ca si-a bagat o tebleta in vagin si ca i s-a spart display.ul telefonului in vagin si ii curge sange?!

| Andreewa explică (pentru Ralukafay):

Da

| Andreewa explică (pentru SG1995):

Cred ca da deci de încăput poate s-a putut, dar de ce sa se spargă telefonul?

| Ralukafay a răspuns (pentru Andreewa):

Pai asta ma intreb si eu, e facut din "mamaliga"? Vaginul ei e facut din piatra si telefonul din sticla?! Fata aia e nebuna, trebuie dusa la un ospiciu sau trebuie sa isi/ii gaseasca cineva un barbat ca aia duce lipsa, a mai si inventat o poveste.Nu cred ca a existat cineva caruia sa ii treaca asa ceva prin cap, nu cred ca putea vreun om sa inventeze asa ceva, nici prin minte nu-mi trecea asa ceva.

| Andreewa explică (pentru Ralukafay):

Daa adică doamne este de necrezut asa ceva, oare ce i-o fi trecut prin minte cand a spus aceasta poveste,, minunata" si mai cere si ajutor nebunaa

| prodatory2k a răspuns:

De aflat trebuie sa afle. Daca ai cioburi in vagin nu-i de joaca, te poti infecta. Trebuie sa te duci la medic

| Andreewa explică (pentru prodatory2k):

Eu am,, repostat" asta crezând ca cineva o cunoaște si poate spune ce sa întâmplat cu adevărat...ei trebuie sa-i fie Rușine dupa ce ca a facut ce a facut mai si postează asta!?!

| dubfreeromaniasmoke a răspuns:

A ramas gravida