anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o MARE problema. deci aseara am downloadat o aplicatie pe telefon care il facea sa vibreze ca un vibrator si atunci mi-am bagat telefonul in vagin si doata am auzit ca s-a spart ceva inauntrul meu si am scos telefonul si era plin de sange si avea displayul spart si cand am bagat mana in vagin erau cioburi cum sa fac sa nu afle mama? nu vreau sa merg la ginecolog am 15 ani va rogggg ajutati-ma dau fundaaaaaaaaaaaaaaaa

Răspuns Câştigător
| JohnCena02 a răspuns:

Poti muri intr o proportie foarte mare. Cand numai simti cioburile in vagin ele s au dus in corp iti intra in sange si iti ataca inima. E foarte grav. Intrebarea e de acum 5 ore daca nu te ai dus deja la un medic imi pare rau de tine pe viitor daca o sa l mai ai

| AlexaMoltez a răspuns (pentru JohnCena02):

Pana la urma a trebuit sa ii spun mamei m-a certat si am mers la ginecolog acum sunt mai bine happy

14 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Imi pare rau dar eu nu cred asta, cu siguranta esti un Troll care se amuza cu diverse scenarii, nimeni nu ar fi destul de nebun sa bage un telefon in vagin si chiar daca s-ar gasi vreuna tot nu are cum sa se sparga ca nu da cu el de ciment, deci clar ai chef de glume si culmea ca unii te-ai si crezut

| TanteMarianne a răspuns:

Ce pot sa zic...Ori iti scoti cioburile singura, dar ai grija.Ori cel mai bine apeleaza la o ruda sau mama unei prietene si explica-i situatia, daca nu vrei sa afle maicata si du-te cu ruda respectiva(care ar fi bine sa fie una care poate sa tina secrete) la ginecolog. sau du-te singura la ginecolog.Ciudat caz ...ai putea sa suni la protectia copilului, poate te ajuta aia de acolo.

| AleexisViol3t a răspuns:

Junimealaughing)

| AlexaMoltez a răspuns (pentru AleexisViol3t):

Poftim?

| AleexisViol3t a răspuns (pentru AlexaMoltez):

Întrebarea ta a fost folosita intr-un meme pe site-ul Junimea

| AlexaMoltez a răspuns (pentru AleexisViol3t):

Poti sa imi trimiti un link de la acea postare te rog?

| AleexisViol3t a răspuns (pentru AlexaMoltez):

E pusa acum mai mult timp, nu cred ca o mai gasesc. De acolo au venit majoritatea oamenilor care ti-au "raspuns"la intrebare.

| Ela05 a răspuns:

Dacă este adevărat ceea ce spui mergi fetiță la ginecolog că poate te alegi cu vreo infecție ceva în sânge și termini și mai rău... Mult mai rău

| Burcea_Valentin_1999 a răspuns:

Scoate cioborile asta in caza ca nu au intrat deja in tine si sangele e de la virginitate nu mai ai asa ceva bafta

| Alcantara50254 a răspuns:

JunimeA

| Alcantara50254 a răspuns:

Junimea hihi

| InaRs a răspuns:

Cum sa iti intre un telefon in vagin? straight face si clar era smart daca ai putut descarca ceva de pe el... Du-te la ginecolog, alta sansa sa scoti toate cioburile n-ai. poti face o infectie

| Oros_Flaviu_2000 a răspuns:

Pai bagati degetele in vagin si scoate cioburile