| TheXFactor a întrebat:

Am o micuta problema eu am aflat de curand ca fata pe care o iubesc enorm are aceleasi sentimente pentru. mine. acum as vrea sa o intreb daca vrea sa fim impreuna... dar nu stiu cum. Cea mai eficienta solutie care ar fi? De preferat nu face to face altfel dar... daca nu exista alta solutie o fac si pe asta. Funda! Noi suntem in clasa a-9a.

Răspuns Câştigător
| zNCrys a răspuns:

Fata in fataa!
Trebuie sa fiti singuri,ii spui ca o placi si chestii de genu dulci asa ca pentru fete, vezi cum evolueaza discutia si o sa umreze un moment in care ea daca accepta o sa ceara un sarut (aici trebuie sa iti dai tu seama), te apropii foarte usor si daca nu o saruti tu suf de repede o sa te sarute ea pe tine si gata. Bafta!

4 răspunsuri:
| crhh a răspuns:

Prieteniile sau iubirile, nu se mai fac ca acum cativa ani prin biletele sau faze de genul, vrei sa fii cu ea doar din priviri sau cum?! Pana la urma, oricum ai lua-o, tot va trebui sa fie ceva face-to-face, deci, o inviti la un suc, iesiti, distractie, si daca atractia o sa fie reciproca o sa urmeze un sarut de la care tragi tu concluziile!

| razekery a răspuns:

Trebuie sa o chemi sa vb cu ea. sa fiti singuri. o iei de mana si i spui ce simti in fata te uiti in ochii ei. nu i spune ca o iubesti. spune-i ca o placi si ai vrea sa fi cu ea si vezi ce iti spune. daca nu te refuza atunci poti sa o saruti fara sa i spui nimic te apleci spre ea.

| Lisa01 a răspuns:

Parerea mea e k cel mai corect e sa faceti toate treaba asta face to face.Eu as aprecia mult mai mult un baiat care imi spune in fata ce simte pentru mine...pana la urma daca te refuza nu e moarte de om, lumea e plina de fete, desi daca tu zici ca te place cea mai frumoasa varianta e sa o scoti undeva si sa lasi lucrurile sa decurga de la sinehappy la sfarsitul zilei o sa iti fie mai usor sa ii spui tot ce simti! Bafta!

| TheXFactor explică:

Ms mult la toata lumea!