Doamnee ce e asa deosebit ea m-a placut eu am placutoo...
Depinde de voi daca relatia va dura sau nu, depinde ce simtiti unul pentru altul.Dar deschide ochii.ea are 18 ani, e cu 5 ani mai mare ca tine.ea va vrea mai multe.ea va pleca sa muncesca. poate va vrea o familie.
De bani nu e problema dar hmm asaie poate va vrea mai mult dar nu are cum sa ceara doar din prima saptamana nu?
din prima saptamana, nu (asta daca nu e vreo usuratica care sta cu baieti doar pentru sex ).dar daca merge relatia va vrea peste cateva luni ..peste un an, iar tu vei avea vreo 14 ani, tot mic vei fi pe a-ti incepe viata sexuala.
XAmyx ma superi nu e nicio usuratica e fata de casa care nu cunoaste alte usii daca ma intelegi e crescuta numai in casa educata nu e ca cele de varsta ei e mai copilaroasa...
Nu vreau sa te supar, dar nu o cunosc deci nu stiu ..in fine. si Ririshor are dreptate.ea are 18 ani ..si e majora, deci niciodata nu sti cand va merge intr-un club, sau altundeva si se va uita dupa baieti de varsta ei. oricum ar fi, eu zic sa nu pui prea mult suflet ca intr-un final vei suferi...
Sa nu pun prea mult suflet...hmmm de ce sa nu pun? deja am pus atat cat cred eu ca trebuie(MAXIM)dar multumesc pentru toate raspunsurile si pentru cei care zic ca nu cred sa isi vada idiotenia din ei... ce daca ei nu au avut asemenea experiente ce dracul
E mama ta handicapata sa o ftt pe mama ta de miloaga iesi dracu ma ba tu ceri bataie si nu stii de unde? cat sa cait mama ta ca teo facut pe tinee?
Nu o sa dureze deoarece daca e mai mare decat tine se va uita la baietii de varsta ei si pe tine te va ţine doar asa, iti spun din experienta proprie...