| Alexutz1996 a întrebat:

Am o prbl.Deci mie imi place de o fata din clasa de la mine si azi am pus-o pe prietena ei cea mai buna sa o sune si sa o intrebe daca ma place. Ea mi-a zis ca rade si ca nu. Ce sa fac TPU sa renunt la ea?

Răspuns Câştigător
| คиค a răspuns:

Hei, bună Alex happy!
Probabil ştii şi tu proverbul acela cu "Dacă vrei să faci un lucru bine, atunci fă-l singur". Tu ai încercat prin cea mai bună prietenă ai ei şi posibil să-i fi displăcut şi acest aspect.
Nouă, fetelor, ne plac în general băieţii sinceri, originali, dar şi puţin mai direcţi.
Ai fi putut încerca să vorbeşti chiar tu cu ea, chiar dacă n-o întrebai direct dacă îi place de tine, ţi-ai fi putut da seama de acest aspect din comportramentul ei.
În fine, asta nu mai contează, probabil eşti puţin timid thinking
Chiar dacă ea momentan nu te place, dacă tu chiar îţi doreşti cu adevăr ai putea încerca s-o faci să-şi schimbe punctul de vederewinking.
Pentru început n-ar fi rău să aflii dacă ea are deja un iubit, iar dacă nu are, acela ai putea fi chiar tu, însă asta depinde în cea mai mare măsură de tine.
Fi pe cât se poate de drăguţ şi de politicos cu ea, însă nu exagera, fi natural. Încearcă să vorbiţi mai mult. bine, n-ar fi fost rău să specifici cam în ce relaţii eşti în prezent cu tipa thinking
Pentru început ai putea vorbii cu ea pe mess despre diverse chestii, nu uita s-o complimentezi, iar dacă după câteva discuţii observi că îi face plăcere să vorbească cu tine, cere-i numărul de telefon şi încercă să te apropii mai mult de ea.
A venit primăvara, este una dintre cele mai speciale perioade din întregul an, şi ai putea profita de ocazie.
Fii atent cu ea, de exemplu azi i-ai fi putut duce un trandafir şi i-ai fi putut ura o primăvară minunată, dar dacă n-ai făcut-o, nici de 8 Martie nu-i târziuhee hee.

Însă totul depinde şi de fată, de caracterul ei. Dacă este o fată OK garantat îţi va da o şansă, însă dacă renunţi aşa de reperede va crede că îţi este super indiferentă şi dacă nu era ea, era alta. Nouă fetelor de place să ne acordaţi atenţie, să ne faceţi să ne simţim speciale, dar nu trebuie nici să fi prea insistentwinking.
Însă dacă tipa este genul care nu prea pune preţ pe sinceritate şi alte lucruri atât de minunate, şi este genul cu fiţe, garantat nu va aprecia, aşa că n-ar avea rost să continuiwinking.

Multă baftă, iar dacă mai ai nevie de vreun sfat, te ajut cu mare plăcere happy!

| Alexutz1996 explică (pentru คиค):

Asta e id-ul meu ia-l si sa vb mai multe alexmandra99@yahoo.com

Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| TM6524 a răspuns:

Nu asa se face... Ori o pui pe prietena ei sa o intrebe in fata, ori o intrei tu in fata. Si trebuie intai sa-i arati ca simti ceva pentru ea, stai de vorba cu ea, fa-i complimente.

| Alexutz1996 explică (pentru TM6524):

Ma eu ma port cu ea in clasa ca cu un inger, o apar daca se leaga careva de ea si de astea si complimente ii fac

| AspirinaVesela a răspuns:

N-ar trebui, castigai increderea si fa-o sa credea ca nu esti asa cum zicea ea...sinceritatea e cea mai buna, iar fetele „bune„ apreciaza asathappy. funda?