Daca tu simti ca si ea te place lupta pentru ea.Tu alegi-dar trebuie sa fi barabt. Fetele adora sa stii cand baietii se bat pentru ele sau se lupta se le gastiga inima.Nu fi un lake. Daca iti place fata invit-o in oras-o sti de cand era mica -ar trebui sa ao o impresie cam la ce ar fi ea mai sensibila ca sa poti sa o faci te vrea ca iubit.Trebuie sa-i induci din prima ca vrei sa o faci iubita ca nu cumva sa te bage la Friendzone.Asa ca succesx!
Intrebare e de fapt "sa fiu barbat si sa lupt pentru ia sau sa fiu gaina si sa o las?" Lupta pentru ea. Daca e nevoie merge si un box . Cati nu ne-am batut pana la coma pentru fete. eu odata l-am batut pe unu ca se se'dadea la o fosta iubita (pe vremea cand eram cu ea) ei. Nu ii placea dar nici nu vroia sa il bat dar a devenit prea nesimtit ala vroia sa o sarute... mama ce perversa i-am dat de l-am lasat pe jos. Era si cu o clasa mai mare
Mda... Prietenii tai isi bat joc de tine. O persoana nu poate sa placa decat o singura persoana. De ce crezi ca avem 2 plamani, doi rinichi s.a., iar inima e singura? Ei bine, e singura ca sa o impartim cu altcineva. Nu poti sa o imparti cu doua persoane.