| AndreiStanciu a întrebat:

Am o prietena pe care o iubesc enorm, mi-as da viata pentru ea.As muri pentru ea cum a murit Leonardo Di cAPRIO in titanic.Dar faza e ca ea ma iubeste pe mine.Dar faza e ca il iubeste mai mult pe Justin Bieber.Si i-am zis ca Justin Bieber e pe invers si vrea sa nu mai fim impreuna, de fapt nu mai suntem a zis ca o sa fie cu Bieber. Ziceti-mi o metoda cum sa o fac sa nu fie cu Justin Bieber, cum sa fac omor pe Justin Bieber?

18 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Daca nu ai stres ti-l faci u! 1: mai creste! 2: sa mergi la scoala sa t invete doamna sa scrii, si 3: oo doamne,,,

| darrio2007 a răspuns:

Este indragostita de o himera.Nu va fi niciodata cu Justin Bieber.Si tu esti un fraier(scuze) ca o crezi.Da-i papucii si gata.Alta.Fete sunt destule.Mai multe decat baietii.

| Keyko a răspuns:

Justin Bieber? Ala e cel mai mare tampit al pe care l-a vazut omenirea! Baby! Baby! Spune-i sa se maturizeze! JB este cel mai rau lucru de la poluare in coace! laughing

| SkizoMetal a răspuns:

Câţi ani (9) aveţi?!

| sebyse a răspuns:

Ia cutitul devil

| Chriistos a răspuns:

Pune-o sa asculte o melodie de a lui.

| r3ally a răspuns:

Doamne...ce oameni straight face

| allynNa20 a răspuns:

Cupleaza-te si tu cu Selena Gomez.tongue O sa fie hipergeloasalaughing Aaaa... si nu incerca sa-l omori pe Justi Bieber. N-o sa-ti mearga, pt.ca e sado-masolaughing Nu ai vazut ca-i place sa stea cu sange pe fata, sa fie batut?laughing

| Chawki a răspuns:

Ba esti nebun...tu chiar vorbesti serios? laughing
atunci spune`i si uh ca o iubesti mai mult pe Selena Gomez laughing si atunci o sa isi puna. ea intrebarea : "cum sa fac so omor pe Selena Gomez?" laughing

| asdfescu a răspuns:

Leonardo n-a murit in Titanic, era doar un rol straight face

| Melii94 a răspuns:

Hai te rog, ai murii pentru ea.ce naiba suntem in povesti...
Il iubeste pe ala?! Cati ani aveti?

| alexandrrra98 a răspuns:

Buna,uite,daca o iubesti spune-i,iar daca ea il place si pe Justin, nu are de ce sa te deranjeze, poate ca ei ii place doar muzica lui, explicat si roag-o frumos saa te ierte! Aaa si inca un lucru, fetelor nu le place cand le insulte sa vorbești urat despre "idoli" lorhappy
Sper ca te-am ajutat, sa imi spui daca v-ați împăcat:*

| misulorenika a răspuns:

Ba' tu chiar vorbesti serios? stii ca intrebarea ta e pe facebook? adica daca nu te-ai prins asta inseamna ca e printre cele mai proaste intrebari laughing laughing laughinglaughingrolling on the floor e la misto pusa? oricum daca e adevarat spune-i ca niciodata nu o sa fie cu elwinking

| LexyAllexis a răspuns:

Justin Bieber? laughing Serios?
Ok...asta e intrebare pusa la misto?raised eyebrows
Si daca nu...Cati 10 ani aveti? thinking
In caz ca e pe bune... spune'i naiba ca n'o sa fie niciodata cu Justin Bieber deoarece e un star international si nu are nici o sansa cu el...E ca si cum tu ai vrea sa te casatoresti cu Selena Gomez laughing
[ Sincer? Chiar nu stiu ce sa cred...majoritatea copiilor sunt realmente innebuniti dupa anumiti cantareti/actori si se viseaza impreuna cu ei... poate chiar casatoriti sau ceva de genu x_X ].

| alexandrrra98 a răspuns (pentru LexyAllexis):

Voi baieti nu o sa stiti niciodata ce gandesc fetele si cum sa va comportati cu ele, iar LexyAllexis, esti fata sau baiat, adica dupa nume mi se pare ca esti fata dar dupa ce ai scris parca ai fi baiat

| fatadecaine a răspuns (pentru LexyAllexis):

Esti proasta ca ma ta

| LexyAllexis a răspuns (pentru alexandrrra98):

Fata :*

| LexyAllexis a răspuns (pentru fatadecaine):

Mama nu e proasta love struck E putin nebuna... thinking
Iar pe tine nu te'a bagat nimeni in seama...Asa ca tine'ti gura :*