Daca nu ai stres ti-l faci u! 1: mai creste! 2: sa mergi la scoala sa t invete doamna sa scrii, si 3: oo doamne,,,
Este indragostita de o himera.Nu va fi niciodata cu Justin Bieber.Si tu esti un fraier(scuze) ca o crezi.Da-i papucii si gata.Alta.Fete sunt destule.Mai multe decat baietii.
Justin Bieber? Ala e cel mai mare tampit al pe care l-a vazut omenirea! Baby! Baby! Spune-i sa se maturizeze! JB este cel mai rau lucru de la poluare in coace!
Cupleaza-te si tu cu Selena Gomez. O sa fie hipergeloasa Aaaa... si nu incerca sa-l omori pe Justi Bieber. N-o sa-ti mearga, pt.ca e sado-maso Nu ai vazut ca-i place sa stea cu sange pe fata, sa fie batut?
Ba esti nebun...tu chiar vorbesti serios?
atunci spune`i si uh ca o iubesti mai mult pe Selena Gomez si atunci o sa isi puna. ea intrebarea : "cum sa fac so omor pe Selena Gomez?"
Hai te rog, ai murii pentru ea.ce naiba suntem in povesti...
Il iubeste pe ala?! Cati ani aveti?
Buna,uite,daca o iubesti spune-i,iar daca ea il place si pe Justin, nu are de ce sa te deranjeze, poate ca ei ii place doar muzica lui, explicat si roag-o frumos saa te ierte! Aaa si inca un lucru, fetelor nu le place cand le insulte sa vorbești urat despre "idoli" lor
Sper ca te-am ajutat, sa imi spui daca v-ați împăcat:*
Ba' tu chiar vorbesti serios? stii ca intrebarea ta e pe facebook? adica daca nu te-ai prins asta inseamna ca e printre cele mai proaste intrebari e la misto pusa? oricum daca e adevarat spune-i ca niciodata nu o sa fie cu el
Justin Bieber? Serios?
Ok...asta e intrebare pusa la misto?
Si daca nu...Cati 10 ani aveti?
In caz ca e pe bune... spune'i naiba ca n'o sa fie niciodata cu Justin Bieber deoarece e un star international si nu are nici o sansa cu el...E ca si cum tu ai vrea sa te casatoresti cu Selena Gomez
[ Sincer? Chiar nu stiu ce sa cred...majoritatea copiilor sunt realmente innebuniti dupa anumiti cantareti/actori si se viseaza impreuna cu ei... poate chiar casatoriti sau ceva de genu x_X ].
Voi baieti nu o sa stiti niciodata ce gandesc fetele si cum sa va comportati cu ele, iar LexyAllexis, esti fata sau baiat, adica dupa nume mi se pare ca esti fata dar dupa ce ai scris parca ai fi baiat
Esti proasta ca ma ta
Fata :*
Mama nu e proasta E putin nebuna...
Iar pe tine nu te'a bagat nimeni in seama...Asa ca tine'ti gura :*
alllexa întreabă: