| Burlacu006 a întrebat:

Am o problema, am cunoscut o fata si imi place mult de ea dar ideea e ca iubita celui mai bun prieten de-al meu i-a zis ca ea crede ca fata asta isi bate joc de mine, si prietenu asta al meu mia zis.Si a zis ca si el crede putin dar totusi sa incerc sa fiu cu ea,adica ea ma ia mai mereu in brate ma pupa pe obraz etc,dar si eu am inceput sa cred ca isi bate joc de mine, de exemplu in seara asta cand am dus-o acasa, i-am zis stai sa ma uit la ceas si a inceput sa zica ce e ora de culcare? te bate taticu? chestii deastea.Adica in seara asta ne tineam de mana etc dar eu ii arat ca o iubesc si ea sami zeca din astea? eu o duc acasa ma comport frumos cu ea.Ce e de facut TPU?

4 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Pentru moment cunoaşte-o mai bine. Din comportamentul ei față de tine îți vei da seama dacă merită sau nu.
Deşi părerea mea e că prietenul tău a avut dreptate.
O zi bună!

| Dariusuu a răspuns:

Din gesturile ei şi faptele poţi trage singur concluzia.

| Danysan a răspuns:

Nu e ok -pe tine te atrage fata asta fizic dar trebuie sa fi atent ca e este intr-o relatie cu cel mai bun prieten al tau.Ai fi in stare sa te certic cu el pentru o fata? Tine totusi cont este cel mai bunt prieten al tau -ati trecut prin atatea:-p.Nu o vad ca pe o fata serioasa -Daca maine trece la altu si te lasa si pe tine.Ia Gandeste-te.

| IoIo11 a răspuns:

Vorbeste cu ea! Comunicarea e cheia unei relatii. Daca o placi asa mult merita sa vorbesti cu ea, sa-i spui ce simti si sa-i spui ce te deranjeaza. Asa vei vedea daca si ea te place!
Bafta! happy