anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema cam delicata...
De curand mi-am facut o iubita dar colegul meu de bancacare e si cel mai bun prieten o place si el dar el are iubita...si s-a suparat ca m-am combinat cu ea.voi ce ati alege?
Asta e prima mea relatie si nu stiu ce sa fac. sfaturi? sad

6 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Daca si lui ii place fata, se putea desparti de actuala iubita si putea incerca o eventuala prietenie cu ea. Atat timp cat are o relatie cu alta persoana, n-ar trebui sa-l intereseze cu cine te combini tu. Probabil e invidios si incearca sa te controleze. Putea fi altul in locul tau si nu ar fi avut motiv de suparare acest "prieten". Ideea e nu sa va certati, ci sa-l faci sa inteleaga ca relatiile tale cu fetele nu depind de el si nu are motiv sa se oftice, daca deja are si el o prietena. happy

| OoBunnyoO a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el. El are prietena. Atat timp cat are prietena nu are dreptul sa puna monopolul pe alte fete. Este foarte egoist ce face. Fata de tine, dar si fata de fata de prietena lui. Daca era singur, mai ziceam. Insa, chiar si daca era singur atat timp cat nu a incercat sa vorbeasca cu fata de care ii place si nu a facut nicio miscare, din nou nu are dreptul sa se supere.

In mod normal ti-as spune sa iti alegi prietenul cel mai bun. Insa, in situatia de fata nu mi se pare ca baiatul asta se comporta ca cineva care poate fi numit drept cel mai bun prieten si nici macar o persoana pentru care meriti sa faci un asemenea sacrificiu. Parerea mea este ca fie ii explici chestia asta si fie intelege, fie iti gasesti alt prieten. Din povestea asta mi se pare ca este genul de persoana care are impresia ca totul i se cuvine, desi nu este in pozitia asta. Dupa mintea lui, i se cuvine sa aiba o prietena desi sta cu gandul la alta, i se cuvine sa iti lasi tu prietena pentru ca o place el si i se cuvine ca prietena ta actuala sa stea singura, desi el nu pare sa fi incercat sa ii dea de inteles ca o place. El nu pare sa fi depus niciun efort pentru a incerca sa castige fata pe care o place, dar are impresia ca cei din jurul lui, ca tine, trebuie sa faca asta pentru el. Daca nu intelege, iti este mai bine fara astfel de prieteni.

| Mussette a răspuns:

Fi cu fata respectiva, caci prietenul daca ti-e prieten cu adevarat va intelege. Mai ales ca el are iubita, doar n-o vrea acum si cu p*** in c*r si cu sufletu-n rai. Sa se multumeasca si el cu iubita si tu sa fi fericit cu a ta.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bros before hoes don't tell anyone

| MidnightR a răspuns (pentru anonim_4396):

L-a tradat primul, colegul se bucura frumusel in compania iubitei lui and zdog n-are si el dreptul la aceeasi placere?

| anonim_4396 explică (pentru MidnightR):

Nu are dreptul ăla din simplul fapt că se gândeşte ce să facă în privinţa prietenei lui.
Să dea fusta aia jos şi să-şi tragă o pereche de pantaloni pe el.
Pentru tipul cu întrebarea: >>problema era delicată dacă nici el nu avea prietenă şi plăceaţi aceeaşi tipă.
După mine nu e nimic de gândit, schimbă-i statutul ăla de cel mai bun prieten.