Nu e normal, dar las-o doar sa iasa cu prietenii, ai putea sa te duci si tu cu ea si in final sa ramaneti singuri. Nu trebuie sa fii si tu asa gelos, ii trebuie putin aer sa respire. Ai grija de tine si de ea, si las-o sa se desparta de tine daca uneori chiar exagereaza.
I cam place centrul atentiei, eu spun sa i dai papucii sa se invete odata, sa o racesti. Dupa o sa se intoarca, eu nu cred ca ai tu nevoie de toate fetele care schimba baietii mai des decat chilotii!
Zice ca i-am gresit prea mult dar eu nu i-am gresit cu nimica, si vrea sa se desparta de mine dar tot nu se desparte imi zice doar ca nu va fi ca inainte
E cam profitoare fata, sau are ceva interes.Despartete de ea, chiar daca te doare. Dupa tot ce mi-ai zis cam asta e parearea mea!
Nu trebuie sa exagerezi, daca nu vrei ca sa se ''pupe'' poti s-o parasesti. Daca totusi iti place de ea si vrei sa fiti impreuna va trebui sa te obisnuiesti cu asta(poate ea are nevoie de un pic de libertate, sau poate ii place atentia pe care i-o acorda ceilalti).
Daca nu iti acorda atentie..nu inteleg de ce inca mai stai dupa ea? daca tinea cat de cat la tine, era de acord cu tine macar cu jumatate din ceea ce ii cereai. Discuta cu ea ceea ce ne-ai intrebat pe noi si poate se rezolva..bafta
Frate, tu esti prost sau ce? Doamne, pai eu o paraseam de mult! Asta inseamna ca e curva, scuza`mi expresai.