| bbykka a întrebat:

am o problema big grin la 15 ani am avut primul meu "prieten" nici macar nu ne tineam de mana, nu ne-am sarutat... nimic si peste 2 zile m-a inlocuit nu mi-a pasat, sunt o persoana care nu sufera pentru chestii de genu insa de atunci fiecare baiat care ma intreaba sa iesim impreuna il refuz nu am avut de atunci nimic pentru ca pererea mea e ca toti baietii sunt la fel big grin fizic arat foarte bine numai ca sunt o persoana foarte retrasa sad cum as putea sa nu mai cred asta si sa imi fac un prieten? funda:d scuzati daca am scris prea mult

4 răspunsuri:
| Anoooooonim a răspuns:

Iesim la o cafea?smug

| AlinaaAli a răspuns:

Stii vb aia: nu trebuie sa urasti toti trandafirii doar pentru ca te-a intepat unul singur!tongue
daca esti mai retrasa si nu vrei sa le spui in fata ca vrei sa iesiti,incearca sa vb cu persoanele care te invita pe mess,spune-le ce asteptri ai tu de la un baiat si ca nu vrei s suferi si vrei sa gasesti pe cineva care sate iubeasca nu doar asa de distractie,fi sincera!
oricum pana la urma tot o sa suferi din dragoste, pentru ca asa e facuta lumea asta, la un momentdat totii am suferit sau vom suferi din dragoste! incearca sa mai cunosti siti bieti pentru ca nu toti sunt la fel! asta e clar!

| raul192 a răspuns:

Pai sa iti spun, in primul rand dragoste cu forta nu exista, poate trebuie sa astepti pana vei gasi un baiat pe care sa il placi cu adevarat, iar faza ca esti retrasa. sa nu mai fii, deoarece nu o sa poti sa ai un prieten oh go on si incearca sa iesi cu prieteni/prietenele sa cunosti lumehee hee daca mai ai nevoie de ajutor id`u meu toyol_cruise :*

| vladmR a răspuns:

Nu toti sunt la fel, asculta-ma bine! daca continui sa iti ti parerea asta nu e ok