| Robert_Zeep_1999 a întrebat:

Sall TPU, am o problema, imi place de o fata si nu stiu daca si ea ma place, hay sa va spun mai pe scurt. Am fost intro excursie de 4 zile,eu fiind mai timid nu vorbisem cu ea pana atunci, dar in excursie mi-am facut curaj si am vb cu ea (ca prieteni), in excursie a venit si un prieten de-al meu care era prieten bun cu ea, si dupa ceam vorbit cu ea 2 zile aproape mereu acel prieten a aflat ca o plac si i-a spus. Dup ei sau cuplat si ea nu mai vorbea cu mn...nu a mai vorbit 3 luni cu mine, neam ignorat dup am aflat ca s-au despartit si acum ei nu mai vorbesc....Brusc ea a inceput sa ma bage in seama sa vb:l acum nu mai stiu ce sa cred, ce sa fac poate se foloseste de mine ca sal face gelos nu stiu ce sa fac.Pls un sfat cv Ms anticipat

2 răspunsuri:
| Crytek6 a răspuns:

Eu merg pe un principiu... o prietenie e mai buna decat o relatie. Relatia poate dura 2 luni, prietenia o viata.

| MaybeAnotherDay a răspuns:

Serios?rolling on the floor Stai ma k aici e prea SF laughing Deci tie iti placea de ea...Prietenu` tau i`a spus apoi s`a pus cu ea, dupa 2 zile si`au dat igg si apoi vine tot la tine ma? rolling on the floor Lasati filmele copii ..IESITI PE AFARA rolling on the floor in cazu` tau e geloziewinking