| fantasy01 a întrebat:

Sall TPU! Am o problema! Imi place de un baiat de 16 ani! EL are iubita si mi-a zis ca putem fi doar buni prieteni! Eu sunt prea timida ca sa vb ca el pe mess pentru ca nu am idee ce sa vb ca el in afara de sall si cf.doar atat! cine imi zice si mie ce sa vb ca el pe mess?! dau fundita si voturi la toti

8 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Dar daca ti-a spus deja ca are prietena de ce mai insisti straight face?

| Georgiana05 a răspuns:

Ce vrei sa vorbesti mai mult cu el? Are prietena,wtf,tie ti-ar placea sa se bage una peste tine asa?
Daca vrei, poti sa-l intrebi multe lucruri, trebuie doar sa-l cunosti.Subiecte de discutat sunt,dar eu una nu te-as sfatui sa-ti bagi nasul in relatia lor.
Dar daca totusi o faci, si reusesti sa fi cu el, gandeste-te ca asa cum a facut cu tine va face si cu urmatoarea!

| Georgiana05 a răspuns:

Pai tu ar trebui sa stii,nu stiu, gasesti in functie de moment, pentru ca noi nu putem sa-ti spunem ce subiecte sa abordezi cu cineva pe care nu-l cunoastem.Intreaba-l ce gusturi are,ce muzica asculta,ce filme urmareste,si daca din intamplare ai vazut vreun film despre care el zice,discutati si pe tema asta,discutati despre vreme, despre oameni, despre intamplari din viata de zi cu zi.Nu cred ca are de ce sa-ti fie greu.

| Alle15 a răspuns:

-Buna ce mai face amicul meu?
-Hey,care-i traba ce ai mai facut nou?
-Buna my friend,vrei sa iesim cu prietenii la un suc? Te deranjez...
-Ceao,sti cumva cand este filmul...(vezi si tu ce film) pe ce post si ora,multumesc mult(daca stie si rasp).
-Olla,cum o mai duci? Care-i viata ta? Cum stai cu dragostea?
-Salutare imi poti imprumuta si mie cartea (vezi tu care) sa o citesc,mersi happy
-Hey,buna,ma uit pe geam, nu stiu ce sa fac, imi dai si mie niste idei?

| fantasy01 explică:

Dar nu vreau sa ma bag intre ei! vreau sa discutam ca prieteni pe mess! dar nu stiu ce sa vb ca el

| fantasy01 explică:

Dar nu vreau sa ma bag intre ei! vreau sa discutam ca prieteni pe mess! dar nu stiu ce sa vb ca el in afara de sall si cf

| andrutski a răspuns:

Mai bine stai departe. nu e recomandat sa te bagi daca are prietena. cauta-ti unul singurel :*

| Kittytzyy a răspuns:

HELLO! ASA MI SE INTAMPLA SI mie de fiecare data cand vad un tip super.dar nu iti face griji pana iti dai drumu intreaba-l chestii de gen:ce zodie esti pana te obisnuiesti dupa aceea nu vei mai avea problema asta :*:Xsucces